Anamaria Vasile

Nu degeaba este „Regele”! Averea fabuloasă a lui Nicolae Guță

Faptul că maneliștii duc o viață scăldată în lux este bine cunoscut. Până la urmă, chiar ei au grijă să amintească de acest lucru mai tot timpul, prin piesele care îi fac celebri. Timp de mulți ani, „Regele Manelelor” a fost considerat nimeni altul decât Nicolae Guță, care continuă să impresioneze prin numărul de fani, dar și numărul de zerouri din conturi.

Banii sunt la ordinea zilei în viața lui Nicolae Guță. Se scaldă în lux, iar acest lucru se poate vedea și pe declarațiile de avere.

Ce avere are Nicolae Guță
Potrivit bugetul.ro, Nicolae Guță are în conturi cam 2 milioane de euro. Asta, fără să vorbim și de valoarea diverselor sale bunuri. De exemplu, la Petroșani are trei vile care aduc mai degrabă a palate, iar în București deține două apartamente de lux, situate într-o zonă de fițe a orașului. Mai are o casă în Dămăroaia, una în Popești-Leordeni, atâția bolizi de lux încât le-am pierdut șirul și deține 3 kilograme de aur pur.

Cum se compară Guță cu „concurența”
Atunci când vine vorba de nume grele în lumea manelelor, ne ducem mereu cu gândul la trei personalități: Nicolae Guță, Florin Salam și Adrian Minune. Bineînțeles, toți trei au mare succes și mari beneficii financiare. Făcând o comparație la prima vedere între cei trei, reiese că cel mai bogat „rege” este Nicolae Guță – detașat chiar. Pe locul doi în topul averii se situează Florin Salam, cu o avere de aproximativ 1.5 milioane de euro. Adrian Minune este pe trei, dar nu cu mult în spatele lui Salam.