Anamaria Vasile

Nu-si dorea flori pentru nunta ei. Ei în schimb au cerut altceva

Un tanar si o tanara din Rusia au hotarat sa se casatoreasca, sa-si uneasca destinele. Ei au facut cel mai imporant pas din viata lor: Sau casatorit. Nu este bine sa traim in concubinaj iniainatea lui Dumnezeu si ca sa ne mearga bine si sa fim binecuvantati de Dumnezeu trebuie cununia civila si cea religioasa.

In acest filmulet ne asteaptam ca acesti tineri sa mearga in cele mai frumoase locuri si poate cele mai scumpe, insa, ei aleg si fac altceva cu totul deosebit. Ei aleg si se duc la o scoala si nu oricum. Ei se duc cu multe cadouri, daca va vine sa credeti.

Imaginile sunt emotionante.

Copiii nu se asteptam la asa ceva si mai ales sa-i viziteze o mireasa si un mire si sunt uimiti. Aceasta uimire se vede pe fata lor. Ca sa faci un copil fericit trebuie sa-i daruiesti ceva, un cadou si sa-i oferi chiar si o imbratisarea.

In marea sarbatoare de nunta, acesti tineri aleg sa faca altceva si vor ca din bucuria lor sa dea si acestor ingerasi. Dumnezeu sa binecuvinteze acesti tineri cu o casa de piatra si multi copii. Atunci cand Dumnezeu iti da copii, in caliate de parinte vorbesc, chiar de doua ori, casa si parinti devin cei mai fericiti oameni de pe fata pamantului. Vor veni si probleme dar indrazniti ca veti trece cu bine peste toate necazurile si problemele voastre.

Respectul sot/sotia trebuie sa fie unul reciproc. Nu avem voie sa jignim, ofensam si sa ne purtam cum credem noi camd suntem suparatti. Casatoria este celula societati si trebuie tinuta cu respect si cinste. Vrei sa fi fericit?

Cinsteste-ti sotia sau sotul. Vrei sa fiti binecuvantati? Iubiti-l pe Dumnezeu si veti deveni si voi iubiti si veti avea pace. Cand lucrurile merg prost, meregeti la psiholog si la preot/pastor.

Cautati solutii! Nu renuntati unul la celalat asa usor! Pentru ca inaintea lui Dumnezeu ati promis ceva si Dumnezeu uraste despartirea. Merita acesti tineri distribuiti pentru fapta lor frumoasa.