Anamaria Vasile

O badanta româncă

Moștenitorii unui bătrânel în vârstă de 94 de ani din Italia s-au adresat instanțelor de judecată după ce au aflat că bărbatul i-a oferit badantei românce care îl îngrijea, pe lângă salariu, și suma de aproximativ 100.000 de euro!

Totul ar fi început în anul 2013, când românca a fost angajată de fiica italianului pentru a avea grijă de acesta.

Femeia a stat lângă el zi şi noapte, dar în noiembrie 2017 a anunţat că nu mai poate continua, fiindcă a primit o altă ofertă de muncă, scrie ilrestodelcarlino.it ,potrivit stirileprotv.ro.

Când au văzut extrasele de cont, membrii familiei batranului nu și-au putut crede ochilor!

Românca a primit de la cel pe care il îngrijea controvaloarea unui autoturism Porsche Cayenne nou-nouț!

Spre exemplu, 10.000 euro pentru intervenţii stomatologice, 5.000 de euro pentru o mașină, alte două mii de euro pentru plata unei intervenții chirurgicale, s.a.
„Este singura care îmi vrea binele!”

Cu extrasele de cont pe masă, nonagenarul nu a putut decât să recunoască în fața rudelor ce a făcut, iar explicația lui a lăsat pe toată lumea cu gura căscată!

Bătrânul se scuză că ingrijitoarea din România este singura personă „care îi vrea binele”, și susține că fiica și nepoții lui doar așteaptă ca el să moară ca și își poată primi moștenirile.

Familia bătrânului o acuză acum pe românca de 43 de ani că şi-a însuşit sume necuvenite şi că ar fi profitat de starea bătrânului.

Magistraţii italieni vor fi cei care vor decide acum cine are deprate in acest caz: românca sau moştenitorii italianului!

Voi ce părere aveți despre acest caz? A meritat badanta româna acesti bani sau nu? Scrieti-ne părerea voastră la comentarii!