Anamaria Vasile

O femeie complet dezbrăcată a căzut de la etajul șase al unui bloc din Capitală. Nu a supraviețuit impactului cu asfaltul. Dezvăluirea șocantă făcută de vecinii care au asistat la scenă

O femeie de 29 de ani a murit după ce a căzut de la etajul șase al unui bloc din Capitală. Femeia a fost găsită întinsă pe asfalt, complet dezbrăcată, iar paramedicii au încercat să o resusciteze minute în șir, dar nu au reușit să o salveze.

Potrivit observator.tv, fata se numea Ioana Țârlea, în vârstă de 29 de ani, medic veterinar, și suferea de depresie pentru că nu își găsea de lucru. Tragedia s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un bloc din zona Vitan-Bârzești din Capitală. Vecinii au observat scenele de groază și au chemat echipajele de intervenție. Polițiștii au deschis un dosar de moarte suspectă, mai ales după ce vecinii care au asistat la scenă au declarat că că victima ar fi fost împinsă de cineva. Deocamdată, anchetatorii au stabilit că era singură la acel moment în apartamentul pe care îl închiriase, relatează Antena 3.

Ioana suferea de depresie

Un alt detaliu din anchetă, care a ieşit la iveală, este faptul că Ioana suferea de depresie de ceva timp din cauză că nu avea un loc de muncă. Totodată, anchetatorii îl vor audia și pe iubitul Ioanei, în speranța că vor obține informații relevante pentru a explica această tragedie.

Loading...