Anamaria Vasile

O femeie de 101 ani a uimit lumea medicală. A născut un băiețel. Cum a fost posibil

Anatolia Vertadella, o italiancă în vârstă de 101 ani, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos după ce a suferit un transplant de ovar, operație contestată de mulți medici din cauza vârstei sale avansate, scrie Rivista Napoli.

Operația controversată a fost realizată ilegal într-o clinică privată din Turcia, unde legile europene de transplant de ovar nu se pot aplica. Bătrânica nu a vrut să dezvăluie numele clinicii unde a avut loc intervenția chirurgicală.

Sunt foarte recunoscătoare întregii echipe de medici care m-a operat”, a povestit bunicuța, cu ochii în lacrimi. „Mă simt minunat după ce mi-am născut al 17-lea copil. Acest copil este dovada că Dumnezeu este puternic”, a completat femeia.

Potrivit presei din Italia, Anatolia a fost diagnosticată cu cancer ovarian la vârsta de 48 de ani. Pentru o vreme, aceasta a crezut că Dumnezeu a pedepsit-o și credea că va obține iertarea lui numai dacă va mai naște un copil, deși mai avea acasă 16. Văduvă din anul 1998, italianca a mărturisit că tatăl copilului ei este un donator anonim.

 

 

Comentează

  • Original ! O afacere originala, un produs original ! Cautam colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, cu castiguri imediate. Aveti nevoie de conexiune Internet si doua ore pe zi. Proiectul are acum si o componenta internationala. Va rugam sa solicitati detalii la una dintre adresele noastre de mail: dorinacostea07@gmail.com