Anamaria Vasile

O femeie şi-a ascuns bebeluşul sub fustă şi a încercat să-l scoată ilegal din ţară

O femeie în vârstă de 30 de ani şi-a ascuns sub fustă bebeluşul în vârstă de 10 luni şi a încercat să-l scoată ilegal din ţară şi să-l ducă în Germania, a transmis Poliţia de Frontieră.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Borş au depistat o fetiţă în vârstă de 10 luni, ascunsă de mama ei sub fustă, între banchetele unui autoturism, cu intenţia de a fi trecută ilegal frontiera româno-maghiară deoarece nu poseda documente de călătorie.

În data de 13.08.2019, în jurul orei 02.30, la P.T.F Borş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român R.L., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza judeţului Cluj-Napoca, care conducea un autoturism marca Audi Q7, înmatriculat în România.

În maşină, alături de şofer călătorea ca pasager o femeie, cetăţean român, M.M. în vârstă de 30 de ani. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit între banchetele autoturismului, ascunsă sub fusta femeii, o minoră în vârstă de 10 luni, fiica acesteia, se precizează într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

La cercetări, mama fetiţei a declarat că a recurs la aceasta metodă deoarece nu avea un document valabil şi că dorea să ajungă împreună cu aceasta în Germania. Poliţiştii de frontieră le-au interzis celor doi adulţi să plece din ţară şi efectueazăcercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, pentru mamă.

 

Loading...