Anamaria Vasile

O mai știți pe Mariana Moculescu? Iată cum a ajuns să arate acum, după ce a fugit din țară, în urma scandalurilor cu Cristi Marin

A ținut luni întregi prima pagină a ziarelor de scandal, după ce și-a părăsit soțul. Apoi, diferiți bărbați i-au adus acuzații care ar face pe oricine să roșească.

Ba chiar au apărut și fotografii cu acele acuzații indecente. Vorbim despre Mariana Moculescu, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, care încă mai întoarce priviri în Italia, unde trăiește de doi ani. Bruneta a fugit din țară, după ce a fost acuzat de fostul iubit, Cristi Marin, că i-ar fi furat mașina.

Mariana Moculescu și-a refăcut viața în Italia

Mai mult, Mariana vrea să se mărite cu un italian. A recunoscut că a bătut-o de câteva ori, dar și-a dat seama că este foarte stresat din cauza divorțului prin care trece. ”El acum un an i-a spus Nidiei că vrea să se căsătorească cu mine, însă aşteaptă să se termine procesul cu soţia lui. Ar vrea să facă o nuntă frumoasă, are şi potenţial financiar, are o casă cu piscină şi ar vrea să o facă acolo”, a declarat Moculescu, care spune că nu va renunța la numele compozitorului, chiar dacă se va căsători.

Loading...