Anamaria Vasile

O mai ții minte pe Kassandra, bruneta focoasă din telenovela cu același nume? Este de necrezut cum a ajuns să arate la aproape 50 de ani!

În urmă cu circa 20 de ani, telenovela ‘Kassandra’ făcea furori în România, iar eroina, o țigancă focoasă cu buze cărnoase, devenise idealul de frumusețe feminin. Actrița Coraima Torres avea doar 19 ani atunci, este de necrezut cum au trecut anii peste ea. Iată cum arată la 46 de ani.

În anii 90, telenovela ‘Kassandra’ era motivul pentru care milioane de români lăsau deoparte orice treabă pentru a vedea cum evoluează povestea de dragoste dintre frumoasa țigancă Kassandra și alesul său, interpretat de Osvaldo Rios, ce a făcut dublu rol în celebra telenovela. ‘Kassandra’ a fost poate cea mai mare telenovela din toate timpurile, intrând în Cartea Recordurilor după ce a fost distribuită în 128 de țării.

Cum arată acum frumoasa din ‘Kassandra’, la 25 de ani de la terminarea filmărilor

Unul dintre motivele pentru ca telenovela a înregistrat asemenea succes a fost fără îndoială frumusețea divină a protagonistei Kassandra, interpretată de Coraima Torres, la vremea aceea o brunetă superbă de 19 ani. Incredibil este că, la circa 25 de ani de la sfârșitul filmărilor, Coraima Torres, acum în vârstă de 46 de ani, nu s-a schimbat foarte mult. Interpreta Kassandrei și-a păstrat trăsăturile fine, buzele cărnoase și zâmbetul frumos. Dacă în cariera de actriță, în ciuda proiectelor ce au urmat, Coraima nu a mai putut egala succesul din ‘Kassandra’, în viața personală s-a descurcat ceva mai bine. Vedeta este căsătorită din 1996 cu actorul columbian Nicolás Montero, cei doi având împreună un băiat pe nume Manu.