O Nouă Metodă De Furt Prin „Reprezentanți” Ai Firmelor De Curierat

Printr-o metoda foarte ingenioasa mi-am luat țeapă.
Ieri 19.05.2016 am fost sunat de pe nr 0724005910 cu privire la un MacBook ce il aveam de vânzare, domnul dorind sa ii facă si asigurare coletului am stabilit sa facă el comanda la curier si respectiv sa plătească asigurarea acestuia, după câteva ore am fost sunat de către „un curier” de la nr de telefon 0761748697, acesta ulterior a sosit la mine echipat cu vesta ce avea logo Cargus, a ridicat coletul si mi-a lăsat o copie de pe comanda.
Azi am sunat la Cargus, in sistem nu le apare comanda mea ci o altă comanda, nr curierului nu le este cunoscut, iar atât „curierul” cât si „cumpărătorul” au telefoanele închise.
In concluzie mi-am luat teapa, rog pe oricine poate sa ma ajute cu găsirea indivizilor si a laptopului sa ma contacteze, ofer 500€.
Nu îmi pasa dacă mai găsesc sau nu laptopul, pe ei ii vreau !
Bunul in cauza este un MacBook 12″ retina 2015, având SN: C02M04RGCN4.
Va rog daca doriți sa distribuiri aceasta postare !7

Acesta este romanul care a patit-o! Articolul este luat de pe pagina lui de facebook, care este aceasta –> https://www.facebook.com/profile.php?id=100011399300853&fref=nf

2 comentarii

  • I remember in one of your Note From the Presidents (or the Cerebus Guide to Self Pub&Ishing…il#39;ve read them in both formats) that you mentioned keeping the negatives and keeping them fort knox safe so I'm assuming you still have your negatives. Would it possible to scan a print from the negatives or something similar?