Vitrinele farmaciei ne oferă mai mult de 100 de feluri (!) de diverse medicamente pentru slabit Toate acestea ne promit un rezultat uimitor intr-un termen scurt. De fapt, ele au același efect. În primele zile de admitere dau un efect vizibil:se dau rapid kilogramele nedorite. Se slabeste vazind cu ochiii. Dar puțini oameni știu, datorita carui fapt se obtin asemenea rezultatae.

Certificatele medicale:

„ca parte a pregatirilor pentru pierderea in greutate contin substante sintetice nocive care determina corpul nostru intr-un ritm accelerat de a perde masa musculara si apa prin ele creaza un efect inselator de slabire.

Dupa – organismul se opune in stare de rezistenta, si deja inceteaza sa mai foloseasca pentru energie depozitele de grasimi si invers- el trece in regim de depozitare.

Permite stocarea,Metabolismul inceteaza, si eventual organismul nu mai cheltuie deloc grasimile.”

Este un cerc inchis. Medicii bat alarma: producatorii practic ne fac dependenti de suplimentele pentru slabit, dupa care in plus la toate ne ingrasam. Asociatia internationala de nutritionisti recomanda de foarte mult timp daca totusi folosim stimulente pentru slabire, sa fie doar naturale. Unul din ele este lives.

Merele-sunt cel mai recomandat produs in cadrul unei cure reusite si pentru mentinerea formei fizice. Totul se datoreaza continutului sporit de pictina care benefic influenteaza organismul si schimbul de substantante in el si a proprietatii de arderea grasimii din stratul subcatanat

Cu parere de rau continutul de pictina in mere si in alte produse este destul de mic pentru o ardere de grasimi. Consumul de suplimente aparte nu intotdeuna avea randament deoarece aceasta substanta nu se absorbea de organism.

Doar în această formă livesin masura de 97% este absorbită de către organism si in mod direcl „regleaza”, pierderea in greutate, fiind folosita pentru arderea grasimilor

Rezultatele cercetarii:

Cercetarile efectuate prin intermediu a 6000 de persoane cu greutate sporita dela 10 kg in plus au demonstrat ca in cazul consumului regulat de bautura de pictina slabirea are loc tot mai activ din saptamina in saptamina. In timpul unei cure schimbul de substante devine mai lent, dar cu timpul chiar si se stopeaza si greutatea nu mia scade. livesajuta ca schimbul de substante sa functioneze stabil pentru a pierde cite 3-4 kg in saptamina fara eforturi si limitari in alimentatie.

La persoanele supraponderale pierdea in greutate constituia in jur de 6-7 kg pe saptamina. Este important de mentionat, ca slabirea are loc nu doar din contul grasimii subcutanate dar si din contul grasimii viscerale foarte periculoase, de care scapam destul de greu, stind pe un regim obisnuit.

Dincolo de acest fapt bautura de pictina duce la curatarea organismului, normalizeaza schimbul de substante si pofta de mincare:
Deasemenea grabeste metabolismul cu 78%
Mareste adrerea caloriilor cu 64%
Scaderea din greutate cu 61%

Sunt doar citeva plusuri ale pictinei fata de alte suplimente. Pentru preparea produsului folosim doar materie prima naturala, fara chimie. Nu are contraindicatii si poate fi administrat in orice virsta fara limita.

Pentru a fi sigur ca nu procurati o contrafacere, aceasta bautura nu se vinde in farmacii sau market. Il puteti procura doar pe siteul oficial al producatorului. Doar procurind acest supliment la producatorii oficiali puteti fi siguri ca veti obtine un rezultat pozitiv.

INTRA AICI PENTRU A VEDEA CE TREBUIE SA FACI