Anamaria Vasile

Otilia Bilionera s-a căsătorit religios, într-o moschee: „Tot în fața lui Dumnezeu ne-am unit”

La scurt timp după cererea în căsătorie, Otilia Bilionera a și făcut marele pas! Frumoasa artistă și-a unit destinele cu afaceristul de 28 de ani, cu cu care are o relație timp de 8 luni de zile.

În Turcia, într-un moment total spontan, Otilia Bilionera a făcut cununia religioasă cu cel care a cucerit-o iremediabil. Faptul că sunt de religii diferite nu a contat pentru Otilia, care a precizat că fericitul eveniment a avut loc chiar într-o moschee!

„Cererea în căsătorie a avut loc în Antalia, la un concert de-ale mele, exact de ziua mea de naștere. (…) Eram în Turcia și el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Și ne-am căsătorit la o moschee. (…) El e musulman. Este jumătate arab, jumătate român. Mama lui este moldoveancă, ca și mine. Combinația perfectă! (…) Da, a fost cununia religioasă. Din punctul meu de vedere, nu contează, că tot în fața lui Dumnezeu ne-am unit. A fost imamul, așa se numește preotul la ei. A fost puțin amuzant. Te pune la început să spui o sumă de bani, în caz în care veți divorța, ca să ai trei luni cu ce să te descurci. Eu trebuia să aleg o sumă. M-am gândit eu, așa, și am zis să nu fiu nesimțită. Și am zis vreo 5.000 de euro. Preotul a zis că, nu, este prea mult. Și nu a vrut, a vrut doar să scad cât mai mult! (…) Vrem să facem două nunți: una moldovenească, una arăbească, să mulțumim pe toată lumea”, a spus Otilia Bilionera, la o emisiune TV.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, în luna septembrie. Deşi nu au foarte mult timp împreună, chimia pe care au simţit-o le este dovadă că sunt suflete pereche. Astfel, încep pregătirile pentru nuntă! Sau… pentru nunţi! Asta pentru că, vor să facă două: una moldovenească şi una arăbească.