Anamaria Vasile

Palma ta reflectă dacă îngerul tău păzitor are grijă de tine

În cazul în care te întrebi dacă ai un înger păzitor, poți afla răspunsul uitându-te în palmă. Vezi ce este linia cu același nume și cine o are. Chiromanția este o practică veche de mii de ani și timp ce unii o numesc știință, alții o numesc superstiție.

Numerosi doctori și psihologi sunt de părere că mâna poate da informații importante despre caracterul unei persoane, sănătatea ei și starea sa psihică, potrivit davidwolfe.com. Linia Îngerului Păzitor apare în cazuri rare, însă este foarte puternică.

O poți vedea, de obicei, în palma stângă și se formează când un membru al familie sau un prieten apropiat moare. Linia simbolizează faptul că acea persoană este alături de tine și te veghează.

Ce spune despre tine lucrul acesta Unii oameni au chiar mai multe astfel de linii și este indicat să ceri ajutorul spiritelor care te veghează în momentele grele. Îngerii păzitori pot fi rude, precum bunici, părinți, unchi, mătuși sau frați care nu mai sunt în această lume.

Un copil care își pierde viața devine întotdeauna înger păzitor. Linia Îngerului Păzitor este paralelă cu linia vieții, iar locul în care se intersectează reprezintă vârsta pe care o aveai când ai pierdut acea persoană dragă.

Alte semne că ai un înger păzitor Îngerii păzitori trimit semne subtile, iar dacă nu te sperii de ele, le vei observa constant. Specialiștii în ocultism susțin că aceste entități acționează diferit, în funcție de personalitatea celui pe care îl veghează.

Uneori poți auzi o voce care îți spune numele, alteori poți avea un instinct puternic în legătură cu o situație. Îngerii trimit cele mai minunate mesaje cu ajutorul norilor. Poți vedea un nor în formă de înger, de aripi sau pene.

Aceștia comunică cu tine și prin intermediul viselor. Vei ști care sunt cauzate de prezență divină. Și numerele sunt folosite de îngeri pentru a-ți spune că sunt alături de tine. Poți vedea aceleași numere peste tot, iar când se întâmplă asta, ar trebui să înțelegi că urmează să se întâmple ceva important în viața ta.

Chiar dacă pare incredibil, îngerii se folosesc de melodiile de la radio, pentru a comunica cu tine. S-ar putea ca un vers din piesa ta preferată să fie răspunsul la o întrebare care te preocupă demult. În acest caz, fii sigură că ai asistat la o intervenție divină.