Anamaria Vasile

PAPARAZZI / Roxana Dobre s-a făcut bombă sexy! Imagini interzise cardiacilor cu partenera lui Florin Salam, după ce s-a tunat

Roxana Dobre şi-a recăpătat strălucirea de altădată! Cândva fotomodel de succes, partenera de viaţă a lui Florin Salam s-a tunat şi arată demenţial. Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, prezintă, în exclusivitate, imagini cu focoasa brunetă după ajustările de efect pe care le-a suferit.

Vremurile în care Roxana Dobre avea fălcuţe şi câteva kilograme în plus au apus! Mamă a trei copii, vedeta a decis să le dea peste nas cărcotaşilor, care, bârfitori din fire, erau convinşi că aceasta nu va mai reveni la forma de odinioară.

Astfel, în ultima vreme, spun sursele noastre bine informate, iubita lui Florin Salam a suferit, mai multe intervenţii estetice. Dornică să arate demenţial, Roxana Dobre şi-a tunat faţa, sânii şi fesele.

După ajustările la care a fost supusă de specialişti, Roxana Dobre şi-a etalat trupul în Bucureşti, chiar sub privirile paparazzilor noştri. Recent, ea şi-a luat unul dintre copii şi a mers la un salon de înfrumuseţare.

Cu această ocazie, partenera lui Florin Salam a purtat o rochie lungă, prin care i se vedeau formele în toată splendoarea lor. Astfel, bărbaţii aflaţi în zona respectivă au putut admira în voie mameloanele şi posteriorul celei care îl face fericit pe cel mai tare manelist din ţară.

Mândră nevoie mare de felul în care arată, Roxana Dobre şi-a văzut de treburile ei. Înainte de a intra în salonul respectiv, aceasta şi-a coborât copilul din maşină şi a stat de vorbă cu una dintre angajate. După o pălăvrăgeală de câteva minute, bruneta a intrat în clădirea respectivă şi s-a răsfăţat câteva ore.