Anamaria Vasile

Pavel Bartos a tinut sa se afle de la el! Anunțul făcut despre soție lui, Anca

Pavel Bartoș a făcut o declarație emoționantă despre familia lui. Actorul este foarte fericit alături de soția lui și cele trei fiice ale lor.

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni din showbiz-ul românesc. Taotă lumea îl vede zâmbtior la televizor, dar puțin dintre cei care îl urmăresc pe micile ecrane știu cum eset viața lui privată.

Actorul are o familie numeroasă, el și soția lui fiind părinții a trei fete: Eva, 14 anim, Rita, 10 ani și Sofia, 5 ani. Înrt-un interviu el a vorbit despre relația pe care o are cu copiii lui, dar și despre cum decurg lucrurile între el și partenera lui de viață.

Pavel Bartoș este un tătic mândru

„Eva mă întrece. Dacă mă vede cineva pe stradă cu ea zice că îmi e iubită… M-am surprins chiar eu, că mergeam împreună pe stradă şi, din reflex, am luat-o de mână. Şi când m-am uitat era lângă mine un om mare. Mă gândeam că e ciudat să ne ţinem de mână şi îmi e dor de clipele alea. De aceea profit acum de momentele pe care le am cu fiica cea mică şi cu cea mijlocie. În ceea ce priveşte faptul că sunt tată de fete…

Cred că sunt un alintat al sorţii. Cu atât mai mult cu cât e clar că uneori lu­crurile ajung să mă depă­şeas­­­că şi salvarea îmi vine de la soţia mea, care în­tot­deauna găseşte rezolvarea pentru orice pro­blemă. Cred că re­laţia dintre soţ şi soţie e cru­cia­lă într-o familie: dacă relaţia dintre soţi e bună, e solidă, dacă exis­tă iubire, înţe­le­gere, co­muni­care şi susţi­nere între ei, atunci şi ma­şi­năria familiei mer­­­ge ca un­să. De-asta şi zic: prin­ci­pa­la mea cali­tate e soţia mea!”, a mărturisit Pavel Bartoș pentru Click!.