Anamaria Vasile

Pe Bendeac îl știe toată lumea, dar cum arată fratele lui?

Mihai Bendeac e un nume sonor în România. Actor, comediant și jurat în cadrul emisiunii iUmor. Însă, pe cât de deschis este el în fața telespectatorilor, pe atât de mult își dorește ca familia lui să aibă parte de intimitate. Asta pentru că nici părinții lui, dar nici fratele lui mai mic nu au treabă cu televiziunea ori lumina reflectoarelor.

E drept, pe mama lui Bendeac, Emilia, de profesie asistentă medicală, am avut ocazia s-o vedem pe TV chiar acum câteva săptămâni, când s-a difuzat un ”roast” la adresa comediantului. Pe fratele lui, însă, Bendeac îl ține cât mai departe de lumea showbizului românesc. Și asta pentru că Andrei, căci acesta este numele lui, este doar un puștan, care zilele trecute a absolvit liceul.

Andrei va împlini în vara aceasta 19 ani și aspiră la o carieră în baschet, el fiind pasionat de acest sport de mai mulți ani. De aici și diferența între cei doi frați. Mihai Bendeac are o înălțime medie, pe când Andrei este înalt și bine dezvoltat.  Modelul lui în viață? Michael Jordan. Și e de înțeles de ce. Cu toate acestea, cei doi frați au o legătură foarte strânsă, sunt foarte apropiați, iar mama lor este foarte mândră de ei.

Loading...