Anamaria Vasile

Pe Instagram sunt adevărate zeițe, dar cum arată vedetele noastre fără Photoshop și machiaj?

Instagramul este plin de poze sexy, dar foarte puține vedete au curajul de să fotografieze fără pic de machiaj.

Vedetele noastre prind din ce în ce mai multă popularitate pe rețelele de socializare și nu ratează nicio ocazie pentru a a se mândri cu un chip perfect, demn de invidiat. Cu toate acestea, puține dintre ele au curaj să pozeze fără machiaj, filtre sau photoshop.

1. Antonia

Are peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram, iar Antonia știe că fanii săi nu sunt înnebuniți doar după aparițiile sale spectaculoase, ci și după cele în care artista apare fără make-up. Antonia a postat pe contul ei o poză fără pic de machiaj, poză ce a reușit în câteva ore să strângă peste 80.000 de aprecieri.

2. Adelina Pestrițu

Fie că este la un eveniment sau că iese direct din duș, Adelina se mândrește cu trăsăturile și corpul său. Vedeta a postat pe contul ei de Instagram o poză fără niciun retuș, iar fanii au sesizat că diferența între acea poză și una în care e machiată este aproape inexistentă.

3. Elena Gheorghe

Cu sau fără machiaj, Elena Gheorghe impresionează prin fiecare apariție. Naturalețea este totul, iar artista a înțeles că dacă te simți bine în pielea ta, nu mai ai nevoie de make-up pentru a-ți pune în valoare trăsăturile frumoase.