Anamaria Vasile

Pe Marian Godină îl ştie toată lumea, dar uite cum arată familia sa. Poliţistul pamfletar are patru fraţi

Pe Marian Godină îl cunoaşte toată lumea, dar puţini sunt cei care ştiu cum arată familia celebrului poliţist din Braşov. Aşadar, Marian Godină se bucură de o familie mare şi frumoasă.

Marian Godină are patru fraţi, doi de mamă şi doi de tată, iar povestea de dragoste a părinţilor lui este una extrem de emoţionantă. Amândoi au mai fost căsătoriţi, însă partenerii au încetat din viaţă, astfel că au decis să-şi dea o şansă împreună, iar din iubirea lor a venit pe lume Marian. Poliţistul pamfletar a profitat de ziua de naştere a mamei sale şi a împărtăşit cu prietenii virtuali povestea familiei sale.

„Tata are trei copii, mama are trei copii, iar în total suntem cinci frați. Ce ți-e și cu matematica asta. Explicația e însă simplă. Tatăl meu avea două fete mici, mama mea avea un băiat și o fată, mici și ei. Tatălui i-a murit soția, iar mamei soțul. S-au cunoscut, s-au căsătorit și am apărut eu. Mama a fost cea care a stat cu noi acasă cât am fost mici. Ea e cea care mă lua cu ea la cumpăraturi pe un scăunel din lemn montat pe cadrul unei biciclete Pegas Comoda. Tot cu ea mergeam la „ajutoare” și veneam bucuros cu haine „noi” și jucării. Tot mama e cea care își lua acasă de cusut ca să mai facă niște bani pentru a ne crește. Ea s-a împrumutat de bani ca să îmi dea să fac școala de șoferi la 18 ani. Și tot ea este cea care împlinește astăzi 60 de ani. La mulți ani, mami”, a scris Marian Godina pe Facebook.