Anamaria Vasile

Pierce Brosnan si sotia sa celebreaza 25 de ani de cand sunt impreuna. Si aceasta este dragostea perfecta

Pe ecran, el apare in fata noastra sub forma unui iubitor de frumusete cu picioare lungi, dar in viata reala el este un om de familie exemplar, un sot iubiotor si devotat.

Vorbim despre actorul Pierce Brosnan – cel mai atractiv James Bond din intreaga istorie a existentei lui Bond. Actorul si frumoasa sa sotie, Kili Shai Smith, sunt impreuna de 25 de ani. Chiar daca au trecut atatia ani, ei au reusit sa mentina intelegerea si dragostea.

Povestea lor de dragoste a inceput in 1994 in Mexic. Cuplul s-a casatorit in 2001. Ceremonia de casatorie a avut loc intr-o veche manastire irlandeza.

Potrivit lui Brosnan, Keely are multe calitati, dar cea mai importanta este independenta.

“Ar fi capabila sa se descurce singura, daca s-ar desparti de mine. De aceea fac tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample”

Inca de la inceput pareau un cuplu frumos si increzator. Cu timpul, Keely a mai adaugat cateva kilograme, dar asta nu a schimbat nimic.

Ei au doi fii superbi – Dylan si Paris.

Jurnalistii spun ca langa un asa barbat ar trebui sa stea un model. Dar Brosnan nu pare să tina cont de opiniile jurnaliștilor

“Am avut noroc ca am intalnit-o pe Keely”, a declarat actorul intr-un interviu. “Nu credeam ca as mai putea sa-mi gasesc iar jumatatea”.