Anamaria Vasile

Plante pe care nu trebuie sa le tii in casa in 2019. Iti vor aduce ghinion!

Feng Shui este un sistem filosofic puternic de origine taoistă care urmărește să optimizeze energia spațiilor, astfel încât armonia să domnească în toate locurile. Din aceste motiv este foarte important să se mențină ordinea și, mai presus de toate, să stim ce poate intra în interiorul casei în 2019 și ce ar trebui să scoatem sau să scăpăm pentru ca energia pozitivă să curgă.

Această tehnică ne spune, de asemenea, că nu toate plantele sunt bune pentru interiorul casei, deoarece fura din energie si pot aduce ghinioane.

Plantele reprezintă viață, abundență și creșterea, din acest motiv nu este bine sa le tinem într-un loc închis.

Potrivit teoriilor Feng Shui există un grup de plante care afectează negativ mediul in care traim și, prin urmare, este recomandat sa le lasam in afara casei, si nu in interiorul ei. Iata care sunt acestea:

Bonsaiul

Desi sunt frumosi si aduc un strop de viata in interiorul casei, bonsaii nu trebuie tinuti spatii interioare, deoarece sunt plante care sunt legate de limitări si impiedica prosperitatea în viața ta.

Cactusul

Cu siguranta ati auzit deja ca cactusii nu se tin in interiorul casei pentru ca atrag vibratii negative. Daca ai cactusul in apartament, cel mai bine ar fi sa scapi de el daca vrei sa ai succes in cariera.

Hortensiile

Această plantă are o relație cusingurătatea și, prin urmare, dacă doresti să atragi dragostea în viața ta, cel mai recomandat este să nu o tii in casa ta.

Plantele agatatoare

Deși plantele agățatoare arata elegante și oferă o altă viziune asupra casei, insa ar trebui să le eviti deoarece energia pe care o emana este plina de negativitate.