Anamaria Vasile

Povestea de dragoste dintre Edith Gonzalez și bărbatul care i-a fost alături până în ultima clipă. Prima soție a lui Lorenzo Lazo a murit tot de cancer 

Edith Gonzales a trăit o poveste de dragoste incredibilă cu Lorenzo Lazo, cel care i-a fost alături până în ultima clipă.

Edith Gonzalez era căsătorită cu omul de afaceri Lorenzo Lazo de opt ani. Acesta i-a fost mereu alături. O iubea necondiționat. „A fost foarte puternic. prima lui soție a murit de cancer. Este un om cu principii de viață foarte bine stabilite. Este extrem de deștept. Este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”, spunea, pentru hola.mx, Edith Gonzales despre partenerul ei de viață imediat după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Povestea de dragoste dintre Edith Gonzalez și bărbatul care i-a fost alături până în ultima clipă. Prima soție a lui Lorenzo Lazo a murit tot de cancer

Cei doi s-au cunoscut într-un restaurant din Ciudad de Mexico în anul 2003. la acea vreme, Edith Gonzalez forma un cuplu cu santiago Creel, în timp ce el era căsătorit cu Concha de la Mora. În anul 2009, Concha de la Mora a murit de cancer, moment în care Edith l-a susținut pe Lorenzo, dat fiind că între cei doi se legase o prietenie foarte strânsă. Ulterior, prietenia s-a transformat în dragoste și cei doi au anunțat că se căsătoresc în 2010. Au format unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri. După moartea lui Edith Gonzalez, jurnalista Mara Patricia Castaneda a afirmat că și soțul actriței de telenovele ar avea cancer, potrivit tribuna.com.mx.

Edith Gonzalez a murit la 54 de ani. Actrița cunoscută pentru rolul din „Salome” suferea de cancer

În 2017, ea își anunța fanii că a învins teribila maladie. La ultimul proiect de televiziune la care a participat, „Acesta este stilul meu”, de la TV Azteca, actrița a lipsit câteva zile de pe platourile de filmare. Atunci, s-a zvonit că boala a recidivat. De atunci, Edtih n-a mai participat la acțiuni publice. Actrița Edith Gozalez, care era născută pe 10 decembrie 1964, era una dintre cele mai cunoscute actrițe din telenovele în anii 90. Rolul cu care iubitorii de telenovele din România și-o amintesc cel mai bine este „Salome”. Edith Gonzalez a debutat în telenovele în 1970, când avea doar 6 ani. Ea a avut atunci un rol în producția „Cosa juzgada”. Ultima telenovelă în care a apărut a fost „Eva la trailera”, din 2016.

Loading...