Anamaria Vasile

Previziuni karmice 18-24 martie

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 martie 2019

Este o perioadă mai mult de reflecție, de a face ordine în ce s-a acumulat și de a decide ce este de păstrat, ce este de ajustat și la ce este de renunțat. Este vorba despre lucruri materiale, unele obiecte adunate prin casă sau pe birou, cât și de unele principii referitoare la sănătatea personală sau la relațiile sociale. Curățenia trebuie privită în acest spectru larg, aveți ocazia de a face loc pentru oameni mai potriviți, de a vă elibera de ce nu vă mai servește și de a vă ocupa de organismul vostru într-un mod mai adecvat momentului prezent.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 martie 2019

Nu este nevoie să mai puneți presiune să rezolvați singur toate sarcinile, întrucât acum vă bazați pe cei din jur. De mare ajutor se dovedesc a fi persoanele pe care le-ați investit cu autoritate de mentori, la care apelați pentru sfaturi când vă confruntați cu situații dificile. Acceptați ajutor, spuneți unde e nevoie să vi se întindă mâna, indiferent că vorbiți cu colegi, prieteni sau familie.

Horoscop săptămânal Gemeni: 16 – 22 martie 2019

Proiectele la care ați lucrat în fundal sau la depărtare de ochii lumii cer acum rezultate care să fie dezvăluite. Vă confruntați cu atitudinea superiorilor care dau de înțeles că au apărut modificări în condițiile stabilite inițial. E posibil să vă confruntați cu o reducere a bugetului pentru unele sarcini, iar voi să nu fi fost anunțat la timp. Vă folosiți la maxim capacitățile de negociere, dar paradoxal, nu e momentul să luați deciziile finale acum, ci doar să stabiliți parametrii noi în care să continuați activitatea.

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 martie 2019

Vă împrospătați perspectiva asupra a ceea ce este cu adevărat important pentru voi. Realizați că sistemul de valori vi s-a modificat atunci când lucrurile care păreau esențiale anterior acum vi se par doar fleacuri sau cu valoare mult diminuată. Vă puteți planifica excursii scurte alături de familie, profita de ofertele agențiilor de turism. Se va dovedi o experiență benefică, care va întări legătura dintre voi și cei care aleg să vă însoțească.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 martie 2019

Vă faceți planuri de a menține pasiunea în relații. Arta seducției vă interesează și vă menține atenția îndreptată către proceduri de înfrumusețare, către ce ați putea face pentru a vă îmbunătăți aspectul fizic. Nu pare să vă intereseze foarte mult costul dar nici nu sunteți ușor de păcălit. Faceți diferența între procedurile de calitate și cele care nu merită să scoateți bani din buzunar.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 martie 2019

Aveți parte de momente frumoase alături de persoane importante pentru voi. Atrageți atenția unora din oamenii pe care îi considerați adevărați antrenori de viață și profitați de experiența acestora care acum vă este împărtășită în medii mai informale decât vă așteptați. Nu refuzați ieșirile, chiar dacă aveți în interior tendința este de a petrece timp în singurătate.

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 martie 2019

Perioada vă aduce față în față cu nevoile personale la locul de muncă. Găsiți un echilibru între momentele de relaxare și cele de muncă intensă. Organismul vostru nu prea vă susține pentru a duce la final toate activitățile cotidiene, resimțiți nevoia de a spori confortul cu un mediu de lucru încălzit corespunzător, să nu săriți peste prânz.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 martie 2019

Este evidențiat sectorul aventurilor sentimentale, al ieșirilor pentru distracție și al speculațiilor financiare. Acceptați invitațiile care vă fac cu ochiul, circulați, mergeți la cumpărături, orice ați face însă, fiți conștienți că farmecul vostru este sporit. Șansele de succes sunt sporite dacă alegeți să ieșiți cu persoane pe care le respectați pentru realizările avute, de la care aveți ocazia să auziți idei noi.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 martie 2019

Este momentul să vă îndreptați direct către casă după muncă. Sunteți ghidați către recreere, retragere în confortul căminului, acolo unde puteți beneficia la maxim de tihnă. Aveți nevoie mai mult ca de obicei de reîncărcarea bateriilor, de a vă da șansa să lăsați lecțiile de peste zi să se așeze și să integrați tot ce vine spre voi ca informație nouă sau chiar sub formă de critică.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 martie 2019

Începe să vă revină pofta de a socializa, de a merge la întâlniri cu partenerul sau de a ieși cu cineva care are șanse să devină o persoană semnificativă pentru voi. Izolarea care a fost într-o anumită măsură autoimpusă nu vă mai este de folos, dar în același timp nu vă simțiți încă destul de aventuros pentru a depăși granițele, fie ale țării, fie ale filozofiilor de viață.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 martie 2019

Latura voastră pragmatică intră în funcțiune, dar se dovedește că e mai favorabil să nu faceți acum toate schimbările de care simțiți nevoia. Vreți să vă reorganizați biroul, să vă ajustați rutina zilnică, să modificați condițiile legate de gestiunea banilor comuni cu ai partenerului, aveți multe idei, dar nu e încă momentul să le implementați.

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 martie 2019

Aveți energie din plin, vă simțiți eliberați de intensitatea emoțională din perioada anterioară. Oboseala psihică se evaporează, dar asta nu înseamnă că aveți imediat puterea de a analiza și a pune sub lupă fiecare sentiment care v-a creat tumult interior. Aveți mai curând avantaje dacă uitați puțin de starea de hiperconștiență, dacă nu mai analizați fiecare simptom din fiecare clipă, ci dați-vă voie să sărbătoriți, faceți mișcare, dansați, mergeți la sală, la o plimbare.