Anamaria Vasile

Previziuni Mariana Cojocaru pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018. În perioada care urmează avem un aspect foarte rar care se produce cam o dată pe an

PREVIZIUNI MARIANA COJOCARU PENTRU SAPTAMANA 8-14 OCTOMBRIE 2018

Urmează o perioadă minunată cu împliniri sufleteşti şi noi iubiri

Berbec-

În săptămâna care urmează avem un aspect foarte rar care se produce cam o dată pe an. În zilele 6-7 octombrie Venus intră în mişcare retrogradă, iar previziunile sunt o continuare şi o confirmare la cel de săptămâna trecută. Unii pot recupera bunuri şi bani din trecut.

Taur-

Patronul vostru astral este în Scorpion, în mişcare retrogradă. E vorba de Venus. Cu Jupiter în tandem pot apărea cutremure în cuplu, tensiuni.

Aspect cu risc de separare şi de divorţ (opoziţie cu Soarele Natal şi Cuadratură cu Axa de Destin).

Gemeni-

Referendumul va fi pe o conjuncţie Soare-Norocul Divin în Balanţă (aspect favorabil, de protecţie) şi pe un alt aspect nefast- Venus Retrograd în Scorpion. Copiii care se nasc în perioada următoare vin pe o karmă cu probleme legate de iubire.

Comportament nefiresc la şcoală, mai apoi în societate şi la locul de muncă(vezi Sodoma şi Gomora).

Rac-

Pentru voi pot reveni iubiri din trecut. Sau, chiar voi puteţi căuta o iubire din trecut. O iubire la care v-aţi gândit toată viaţa şi nu aţi renunţat nicio clipă la ea.

Nu este o perioadă favorabilă de conceput copiii, dar nici pentru naşterea lor. Venus va fi retrograd în casa astrală dedicată copiilor.

Cum primiţi vise premonitorii (lunarieni), e posibil să fiţi avertizaţi în timpul nopţilor, atunci când dormiţi lin.

Leu-

Venus Retrograd din Scorpion va fi în cuadratură cu Karma voastră şi a Vărsătorilor. Norocul Divin conjunct cu Soarele este de bun augur pentru comunicare şi relaţionare.

Ieşiţi cu prietenii/prietenele la un pahar cu vorbe. Nu rataţi pieţele de Serbările Toamnei şi umpleţi cămara cu bunătăţi.

Fecioara-

În cazul vostru nu e nicio problemă, că sunteţi mai reci şi mai distanţi în amor. Evident, mă refer la spiritele superioare

Balanţa- Iubirea este trăire în spirit şi în simţire, nu poate fi vorba de nesimţire. Ori iubeşti cu adevărat, ori te laşi de prostit viaţa. Cu Venus Retrograd nu glumim.

Horoscop săptămânal Scorpion: 8-14 octombrie 2018

Pentru cei născuți în zodia Scorpion urmează o perioadă de introspecție și meditație. Timp de două săptămâni, nativii se vor retrage în subconștientul lor pentru a analiza niște aspecte din viața persoanlă pe care, la final, le vor schimba.

În unele cazuri, acolo unde se poate, aceștia vor șterge cu buretele o decizie, o situație și o vor lua de la capăt cu forțe noi. Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, va tranzita întocmai zodia Scorpion și nativii vor da dovadă de o capacitate de dialog excepțională cu cei din jur.

Tot acum este momentul să învețe lucruri noi și să folosească informația primită în beneficiul lor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 8-14 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia în această perioadă să cunoască oameni noi cu care să lege prietenii de durată și chiar să se asocieze în proiecte.

Pe de altă parte, este posibil ca relația cu un prieten să devină mult mai apropiată, mai serioasă, iar nativii să pună la cale planuri pe termen lung împreună cu acesta.

Este important ca în toată această perioadă să aibă grijă la comunicare și la negocierile în care se implică, deoarece Mercur le poate aduce unele frustrări în acest sens și chiar le poate bloca dialogurile și le poate favoriza interiorizarea.

De asemenea, o preocupare de bază a nativilor Săgetător ar trebui să fie sectorul sănătății. Se recomandă odihna și evitarea exceselor de orice fel.

Horoscop săptămânal Capricorn: 8-14 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea, în sfârșit, ocazia să se pună în evidență la locul de muncă. Luna Nouă le deschide o nouă etapă în sectorul profesional, iar aceștia ar trebui să profite la maxim de oportunitățile astrale.

Este momentul ca nativii să se facă remarcați, să iasă în evidență și chiar să-și schimbe statutul, ceea ce poate însemna chiar și o avansare profesională.

Pe de altă parte, unele proiecte mai vechi, amânate, au acum ocazia, grație lui Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, să fie demarate, dar nu este exclus nici ca noi proiecte să fie analizate și puse la punct în perioada următoare.

Horoscop săptămânal Vărsător: 8-14 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura de noile oportunități aduse de Luna Nouă în sectorul călătoriilor, al relației cu străinătatea, dar și cu persoanele aflate dincolo de granițele țării.

Nativii vor avea ocazia să-și schimbe sau să-și consolideze cariera și pot primi oferte din altă țară sau pot pleca într-o călătorie mult visată, iar Mercur îi va sprijini din plin în comunicarea și negocierea profesională. Nu este exclus ca unii nativi să-și schimbe locul de muncă sau să fie avansați.

Horoscop săptămânal Pești: 8-14 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Pești vor fi favorizați de Luna Nouă să se preocupe de îmbunătățirea situației financiare și nu este exclus ca unele avantaje materiale să vină pe neașteptate.

Cei care au de primit moșteniri, vor avea ocazia să semneze actele în această perioadă și să intre în posesia lor.

Mercur le va aduce posibilitatea de a-și defini niște principii și valori de viață, dar și de a negocia o călătorie sau de a începe un curs de perfecționare profesională sau, de ce nu, personală.