Anamaria Vasile

Prima declarație a fostei soții a lui What’s Up, după ce artistul și-a prezentat noua iubită

În urmă cu puțin timp, What’s Up anunța că el și Simina, femeia cu care a fost căsătorit timp de ani buni de zile, au luat-o pe drumuri separate. La dor câteva zile după, artistul se afișa deja, pe rețelele de socializare, cu noua sa iubită. Acum, Simina a oferit primele delcarații legate de noua relație a fostului ei partener.

În cadrul unui interviu, Simina Costea a mărturisit că știa de ceva vreme de relația dintre What’s Up și noua sa iubită, Alice Badea. Nimic surprinzător aici, având în vedere că decizia rupturii dintre cei doi cel mai probabil n-a venit de pe azi pe mâine.

Ce spune Simina, fosta soție a lui What’s Up
Astfel, Simina a dezvăluit că știa că fostul ei partener și violinista formează un cuplu. A fost rezervată în comentarii legate de povestea lor de dragoste, însă a menționat că se bucură că nu mai este managerul fostului soț.

„Fiecare trebuie să comenteze pentru el. Din fericire, eu nu îl mai reprezint pe el, mă reprezint pe mine. Contrar așteptărilor voastre, noi comunicăm despre aceste lucruri”, a declarat Simina, la o emisiune TV.

What’s Up și Alice Badea se iubesc de o lună
Cei doi formează un cuplu de puțin timp – mai exact, de o lună. Cum și Alice face parte din lumea showbiz-ului, cei doi au colaborat pe plan muzical. Se pare că de la o relație profesională la ceva mai mult a fost doar un plan.

Așadar, este clar că artistul își revine bine după divorț, dar și Simina se reface la fel de impresionant. Blondina a slăbit, se distrează cu prietenele și are un viitor plin de proiecte profesionale.

Loading...