Anamaria Vasile

Prima poză cu fiica Corinei Dănilă, de când este adolescentă

Corina Dănilă și-a obișnuit publicul să nu aibă acces la prea multe detalii din viața ei privată, așa că surpriza unui pictorial de Crăciun, alături de fiica sa, a fost o adevărată surpriză!

Vedeta a acceptat să pozeze pentru coperta revistei Unica, alături de fiica ei, Rianna, în vârstă de 15 ani, pe care publicul nu a mai văzut-o de când era doar o mână de om.

Corina Dănilă oferă rar detalii din intimitatea sa, iar pe fiica ei Rianna a cam ținut-o departe de ochii presei. Un pictorial pentru Revista Unica le aduce pe cele două pe copertă într-o ședință foto emoționantă, mama-fiică, ipostază care le înfățișează extrem de apropiate.

Rianna, fetița Corinei Dănilă este o adolescentă liniștită, discretă, foarte bună la învățătură și pasionată, asemenea mamei sale, de teatru.

„Fiica mea se apropie de 15 ani și are balurile bobocilor, căci nu se mai poartă unul singur, trebuie să mergi la balul foștilor colegi și îți trebuie mai multe outfit-uri.

Îmi e extraordinar de bine și de minunat, am parte de un copil bun, deocamdată, e bună, e cuminte. E bună și la română și la mate. Oricum, ce va hotărî să facă, o voi susține în orice decizie. Și dacă va dori să facă actorie, asta va face. Vine cu mine la teatru, participă la repetiții, e încântată, dar deocamdată nu se manifestă activ„, povestea Corina Dănilă la emisiunea „Prietenii de la 11” de la Antena 1.