Anamaria Vasile

Primele declarații ale mamei lui Răzvan Ciobanu după moartea designerului: „Dacă l-aţi iubit, daca nu, vă rog doar să-l lăsaţi să se odihnească în pace”

Mama lui Răzvan Ciobanu, care a murit într-un accident rutier cumplit, în a doua zi de Paște, a făcut apel la decenţă și a cerut să fie lăsată să își plângă fiul în pace.

Răzvan Ciobanu a murit luni dimineață, după ce mașina pe care o conducea a părăsit carosabilul și a intrat în mai mulți copaci între localitățile Năvodari și Săcele din județul Constanța. Elena Ciobanu, mama designerului Răzvan Ciobanu, a mărturisit că este încă în stare de şoc

„Îi rog pe cei din presă să mă lase să-mi plâng fiul. Sunt extrem de bulversată şi şocată, nici nu ştiu ce să fac. Dacă l-aţi iubit, daca nu, vă rog doar să-l lăsaţi să se odihnească în pace”, a declarat Elena Ciobanu potrivit huff.ro.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident cumplit, petrecut luni dimineață, a doua zi de Paște. Conform ultimelor informații obținute de Libertatea, necropsia în cazul lui Răzvan Ciobanu va fi făcută marți, iar surse de la Morga Cimitirului Central din Constanța ne-au declarat că este posibil ca rana suferită la cap de creatorul de modă să nu fi fost și cea care i-a provocat decesul.

Loading...