Anamaria Vasile

Primul animal pe care creierul tau il percepe iti dezvaluie adevarata ta personalitate

Modul in care percepem viata este determinat de personalitatea noastra. Primul animal pe care subconstientul vostru il vede in imagine poate sa arate aspecte ascunse ale personalitatii voastre.

Personalitatea noastră este modelată de experiențele și de genetica noastră.

Psihologii spun ca experientele noastre anterioare ne programeaza creierul intr-un mod care poate decide felul in care vedem si percepem lumea.

Care este primul animal care va capteaza ochiul in poza de mai jos?

1.Vulturul

O creatura regala, menita sa zboare in inaltul cerului, vulturul este ager, dar elegant. Daca va atras atentia vulturul, inseamna ca sunteti o persoana concentrata si precisa in abordare.

Aveti incredere in fortele proprii si nu aveti timp pentru drame sau alte lucruri minore ale vietii. Sunteti curajosi si nu va este teama sa zburati care locuri necunoscute.

2.Fluturele

Fluturele reprezinta dualitatea vietii. Cea mai moale si blanda creatura, cunoscuta pentru frumusetea ei. Daca acesta este cel care ti- a atras primul atentia , inseamna ca esti precum un fluture, frumos la exterior dar indisputabil inauntru.

3.Cainele

Cainele este cel mai bun prietene al omenirii. Cainele este loial, afectuos si foarte blanzi in unele momente. Daca acest animal ti- a captat atentia , inseamna ca aveti un suflet intelept care stie ce conteaza cu adevarat in viata. Te dedici din toata inima oamenilor si cauzelor . cu toate acestea stii cum sa te relaxezi si cum sa te distrezi.

4.Lacusta

Lacusta este cunoscuta pentru abilitatile sale exceptionale de rugaciune. Punctele sale forte sunt precizia si rabdarea. Poate sta ore intregi intr-un loc si poate ataca la momentul exact, nu se angajeaza in actiuni frivole.

Daca aceasta cretura mica si verde v-a atras atentia, inseamna ca sunteti o persoana hotarata si aveti o vointa de fier. Oamenii ar putea sa te subestimeze, dar la momentul potrivit vei iesi castigator.

5.Crabul

Crabii sunt creaturi fascinante cu o personalitate complexa. Cu ajutorul modelelor exotice si al culorilor se pot camufla cu usurinta. Fac acest lucru deoarece viata nu este deloc usoara pentru ei.

Daca crabul este prima creatura ce ti-a captat atentia, inseamna ca esti intelligent si intelept precum este el. Ai o figura dura din cauza greutatilor la care te –a supus viata, dar in interiorul tau ai un un suflet delicat.

6.Lupul

Lupul este considerat un ghid al spiritualitatii datorita intelepciunii de care da dovada. Misterios, indraznet si intuitiv, lupul poate sa protezeje haita chiar si in cea mai intunecata padure.

Daca lupul ti-a captat atentia, inseamna ca de cele mai multe ori mergeti pe marginea vietii. Cautati aventura si mister. Refuzati sa respectati normele si regulile societatii. Cand vine vorba de protejarea persoanei iubite, nimeni nu poate fi la fel de aprig si pasional ca tine.

7.Calul

Calul s- a nascut pentru a fi liber si salbatic. Acest animal merita libertatea mai presus de orice altceva.

Fiind creaturi demne, si-au lasat inima sa conduca fara prea multa agitatie. Daca acest animal impunator este primul pe care l-ati vazut , inseamna ca sunteti un spirit salbatic care cu greu se domesticeste. Cu toate acestea esti dispus sa ajuti si sa sprijini oamenii.

Iti place foarte mult sa te bucuri de compania prietenilor. Daca trebuie sa alegi intre libertate si iubire , inima ii va pune pe primul loc pe cei dragi in fata nevoilor tale.

8.Cocosul

Cocosul este foarte colorat, ciudat si rapid. Isi foloseste mintea ascutita pentru a naviga pe terenuri dificile , iar cand da de greu zboara deasupra problemelor.

Daca cocosul ti-a captat atentia , inseamna ca este un adevarat vrajitor, intelligent si priceput.

Oamenii ar putea fi indusi in eroare din cauza calmitatii tale, dar pot avea parte de o mare surpriza.

Luptati fara teama si nu va este frica sa faceti putina galagie atunci cand se intampla ceva nedrept.

9.Porumbelul

Porumbelul este mesagerul pacii, bland si pur. Dar putin se vorbeste despre puterea exceptionala pe care o poarta aceasta pasare, ceea ce ii permite sa migreze mile pe cer, uneori chiar si in tarile invecinate.

Daca porumbelul v-a atras atentia, este posibil sa fiti o persoana calma si demna. Sunteti intelepti si investiti energia in construirea unei familii sau a unei comunitati. Nu refuzati sa va bateti sau sa lasati lucrurile mici sa va deranjeze.