Anamaria Vasile

Prințesa Beatrice, verișoara prințului William, s-a logodit cu iubitul milionar. Când e nunta

Beatrice, nepoata reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-a logodit la 31 de ani. Viitorul ei soț, Edoardo Mapelli Mozzi, este un milionar britanic cu origini italiene și cu titlu de conte.

Va fi iar nuntă mare în Familia Regală Britanică, după ce Beatrice, prințesă de York, a anunțat oficial că s-a logodit cu alesul inimii ei. Nepoată a reginei Elisabeta a II-a și verișoară a prinților William și Harry, Beatrice i-a spus DA unui bărbat nobil, pe care l-a întâlnit în septembrie 2018.

Edoardo Mapelli Mozzi, în vârstă de 36 de ani, este fiul contelui Alessandro Mapelli Mozzi, un fost schior celebru care a concurat la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sapporo, Japonia, din 1972.

În prezent, Edoardo este om de afaceri cu multe milioane de dolari în conturi. E prieten la cataramă cu fostul premier britanic David Cameron și a reușit să-i cucerească și pe părinții viitoarei sale soții.

Fotografiați de prințesa Eugenie
Edoardo a cerut-o de soție în această lună, în timpul unei vacanțe pe care au avut-o în Italia, scrie revista People. La scurt timp de la anunțul oficial al Palatului Buckingham, cei doi viitori însurăței și-au declarat iubirea pe Instagram.

Cea care le-a făcut fotografii este chiar Eugenie, sora mai mică a prințesei Beatrice.

„Sunt atât de fericită pentru tine, draga mea soră mai mare și dragă Edo. A trecut mult timp, iar voi sunteți făcuți unul pentru celălalt”, le-a scris prințesa Eugenie celor doi.

Nunta, care va avea loc în cursul anului 2020, va fi una de poveste, judecând după fastul celorlalte nunți regale.

Beatrice și Edoardo au făcut o declarație publică, preluată rapid de presa din toată lumea.

„Suntem foarte fericiți că putem să împărtășim vestea logodnei noastre. Suntem amândoi foarte încântați să ne îmbarcăm în această aventură și abia așteptăm să ne căsătorim. Avem atât de multe lucruri și valori în comun și știm că asta ne va fi de folos pentru anii care vor urma, plini de iubire și fericire.”

Fotografii: Princess Eugenie via Getty Images