Anamaria Vasile

Probleme pentru Elena Udrea, la scurt timp de la revenirea în ţară. Fosta blondă de la Cotroceni a dat fuga la farmacie. VIDEO PAPARAZZI

După lunga perioadă petrecută în Costa Rica, Elena Udrea s-a întors în Capitală şi îşi trăieşte viaţa aşa cum şi-a dorit întotdeauna: acasă, alături de familie. Însă, problemele nu au ocolit-o pe fosta blondă de la Cotroceni, care a fost surprinsă de Paparazzii Spynews.ro la o farmacie!

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o în urmă cu puţin timp pe Elena Udrea, la o farmacie din Capitală. Cu o rochie lungă, neagră, o geantă de fiţe şi rujul pe buze, fostul ministru al Turismului şi-a aşteptat rândul, iar apoi a scos portofelul şi reţeta, pregătită să plătească oricât pentru fetiţa ei.

Se pare că, din fericire, nu este vorba de nimic grav. Fosta blondă de la Cotrocenia cerut câteva medicamente care au rolul de rezolva, cât se poate, problemele pe care le întâmpină copiii, în primii ani de viaţă.

Printr-o postare făcută pe Facebook, Elena Udrea a povestit tuturor că s-a întors în România, pentru că aici vrea să-și crească copilul. Fostul ministru al Turismului a mărturisit că nu și-a dorit niciodată să trăiască în altă parte, în afară de România și că a așteptat foarte mult momentul în care să poată să se întoarcă.

„Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și, închiderea procedurii de extrădare. Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și, doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut ca ea să vină pe lume în libertate.  

Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce. Vreau să îmi cresc copilul acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi. Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu. Am ales să postez acest mesaj din respect față de cei interesați și față de presa care încearcă să afle adevărul despre prezența mea Acasă. Știu că o face din bună credință și din dorința de a-și informa corect publicul. Mulțumesc celor care îmi urează bun venit și vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere!  Doamne, ajută!  P.S. Am intrat în țară prin vamă Giurgiu, la ora șase în această dimineață. Am ales o variantă mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul” a scris Elena Udrea, pe Facebook-ul său.