Anamaria Vasile

Probleme pentru jurații de la Chefi la Cuțite. Cum i-au pus în încurcătură producătorii de la Antena 1

Jurații de la Chefi la cuțite au parte de noi experiențe. Ultima provocare din partea producătorilor le-a readus zâmbetul pe față și dorința de a lupta din ce în ce mai mult pentru premiul dorit. Ce au trebuit să facă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu?

Jurații de la Chefi de cuțite, puși în încurcătură de producătorii de la Antena 1
Producătorii celei mai urmărite emisiuni de gătit au încercat dintotdeauna să-i pună la încercare pe marii chefi. Iată că de data asta cei trei jurați nu au mai avut scăpare. Dacă probele trecute în câștigarea amuletelor au fost normale, cea de-a opta bătălie pentru avantajul aparte este foarte grea. Astăzi, la orele 20:00, chefii își reiau locurile la bancurile de lucru pentru lupta mult așteptată pentru cea mai specială amuletă. Bontea conduce deocamdată cu cele mai multe câștigate, dar colegii de platou par să nu fie intimidați de așii lui din mânecă.

”Nu mi-am citit horoscopul, dar eu cred că această amuletă este special făcută pentru mine!”
Cătălin Scărlătescu

Puși în încurcătură de combinația de ingrediente
Producătorii chiar că au reușit să le facă o zi neagră marilor chefi. Proba din seara aceasta, a opta la număr, i-a pus în dificultate în special din cauza combinației surprinzătoare a ingredientelor ce trebuie neapărat să fie prezente în farfuria finală. ”Combinația e chiar ciudată! Cum să ne dai să gătim așa ceva, Gina?”, vor spune cei trei jurați. Ștefan Popescu este bucătarul care va da verdictul final și va oferi amuleta celui care merită.

Ei au gătit?! Această probă a fost special făcută să îi încurce. Nu este deloc ușor să faci o armonie între aceste trei ingrediente!”
Ștefan Popescu, jurat invitat special