Anamaria Vasile

Prognoza meteo pentru luna octombrie 2019

În luna octombrie 2019, temperaturile vor fi ridicate, însă frigul se va resimți la finalul lunii, când temperaturile maxime nu vor depăși 16 grade Celsius la București, respectiv 9 grade Celsius la munte, iar minimele coboară până la 0 grade În prima săptămână a lunii octombrie, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal în zonele de sud și sud-est al țării. În restul regiunilor, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării.

În intervalul 7-14 octombrie, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi normale pentru această perioadă a anului. În cea de-a treia săptămână a lunii octombrie, 14-21 octombrie, de asemenea temperaturile vor fi apropiate de cele normale acestei perioade a anului. Specialiștii au anunțat că precipitațiile în această lună vor reveni la normal la nivelul întregii țări. Și în ultima săptămână din luna octombrie 2019 vremea va fi frumoasă, iar cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale la nivelul întregii țări.

Cum va fi vremea în București în luna octombrie La începutul lunii octombrie, În București temperaturile maxime vor atinge 20 grade Celsius, iar cerul va fi însorit. La mijlocul lunii, temperaturile mai coboară cu două grade, dar a va fi la fel de însorit. În intervalul 21-31 octombrie, temperatura la amiază va atinge 16 grade Celsius.

Cum va fi vremea la munte în luna octombrie Începutul lunii aduce temperaturi maxime de 23 grade Celsius, iar minime de 9 grade Celsius, iar cerul va fi însorit. La mijlocul lunii, maximele vor fi de 19 grade Celsius, dar se vor semnala și ploi. Finalul lunii aduce temperaturi minime de 0 grade C, în timp ce maximele ajung la 9 grade Celsius.