Anamaria Vasile

Raluca Macovei a născut, după ce a ţinut sarcina secretă! Primele poze cu bebeluşul

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! Raluca Macovei a devenit mămică! Nu ştiaţi că era însărcinată? Ei bine, nimeni nu ştia asta. Bruneta a ţinut sarcina secretă şi abia acum a făcut publice primele fotografii cu bebeluşul, la două săptămâni de la naştere.

O nouă mămică în showbiz-ul autohton! Raluca Macovei a născut în urmă cu două săptămâni, la mijlocul lunii august! Bruneta a ţinut sarcina secretă şi toată lumea se bucură acum pentru ea, mai ales că, dintotdeauna, Raluca Macovei s-a arătat nerăbdătoare să devină mămică.

Raluca Macovei şi-a dorit întotdeauna un copil. După ce a trecut de cea mai grea cumpănă a vieţii sale, vedeta a pus pe toată lumea pe gânduri, postând un test de sarcină. Însă, era negativ. Timpul a trecut, iar dorinţa i s-a împlinit!

Nu la mult timp de atunci, Raluca Macovei a rămas însărcinată şi iată că, în luna august a anului 2019, a născut un copil perfect sănătos şi frumos foc!

Fără dar şi poate, bruneta este în culmea fericirii! Deşi s-a restras din luma reflectoarelor, încă îşi mai ţine admiratorii la curent prin intermediul reţelelor de socializare. Fotografiile şi mesajele care le însoţesc sunt dovada faptului că Raluca Macovei şi-a împlinit cel mai mare vis.

În vara anului 2017, Raluca Macovei a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. O apariţie constantă pe micul ecran, Raluca Macovei a dispărut o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor. Vedeta a preferat să-şi trateze afecţiunea în cea mai mare discreţie, fără să-şi implice familia sau prietenii. A revenit în 2018, iar atunci a decis că e mai bine să se întoarcă la viaţa… discretă.

Acum, Raluca Macovei trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale, alături de oamenii dragi şi noul membru al familiei!