Anamaria Vasile

Raluca Pascu a trecut proba costumului de baie. Cât de bine arată soția lui Pepe după două sarcini

Raluca Pascu a întors toate privirile atunci când și-a făcut apariția pe plajă. Soția lui Pepe a trecut proba costumului de baie și arată foarte bine după două sarcini. Vedeta are o siluetă de invidiat.

Pepe și Raluca au mers să se relaxeze la mare, însă au rămas surprinși când au văzut cât de aglomerate erau plajele din Mamaia. Soția artistului arată extraordinar și toate privirile au fost asupra ei. Cei doi s-au relaxat la malul mării și au ales să plece fără cele două fetițe.

Raluca Pascu a trecut cu brio proba costumului de baie. Pentru a avea o siluetă de invidiat, soția artistului face sacrificii. Raluca Pascu merge destul de des la sală, iar asta explică abdomenul plat. Soția lui Pepe nu are probleme nici cu celulita.

Pepe și Raluca sunt împreună de 8 ani

Pepe a povestit cum a cunoscut-o pe actuala lui soție. Din prima clipă în care a văzut-o, artistul s-a îndrăgostit iremediabil. Pepe a apreciat faptul că Raluca era o femeie cuminte.

Eram la un concert într-un restaurant pe care îl avea tatăl meu. Înainte să intru pe scenă am văzut-o. Era îmbrăcată în roşu. Am trecut-o în telefon „Raluca Scufiţa Roşie” şi mult timp a rămas aşa la mine în telefon. Cred că şi acum o am… Nu, glumesc, şi-a schimbat numărul. Acum e „Soţia”. M-am uitat în ochii ei când cântam, iar ea a plecat exact când eu cântam. Ca în Cenuşăreasa. Apoi am încercat să fac rost de numărul ei de telefon.

Când am sunat-o mi-a recunoscut vocea. Ea era cuminte. După prima întâlnire a rămas că o să fim prieteni foarte buni. A ieşit cu mine cu condiţia să îşi plătească ea cafeaua. Si i-am zis „Dacă tot o plăteşti pe a ta, plăteşte-o şi pe-a mea, ca să pot să plătesc eu data viitoare„, a povestit cântăreţul.

FOTO: Facebook, Wowbiz