Anamaria Vasile

Rapperul Juice Wrld a murit din cauza unei supradoze de oxicodonă şi codeină

Rapperul Juice Wrld a murit din cauza unei supradoze de oxicodonă şi codeină, au confirmat medicii legişti de la Cook County Medical Examiner, scrie Variety.

Cântăreţul a decedat pe 8 decembrie 2019 după ce a suferit o criză pe aeroportul din Chicago. El avea 21 de ani.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei din Chicago a spus că rapperul a avut convulsii şi a suferit un atac în timp ce poliţiştii controlau bagajele. Agenţii i-au administrat imediat Narcan, folosit în cazul unei supradoze de opioide.

Poliţia din Chicago a anunţat că genţile care conţineau marijuana şi sticle cu sirop de tuse, dar şi arme, au fost găsite într-un avion în care el s-a îmbarcat la Chicago.

Juice Wrld, al cărui nume real era Jared A. Higgins, era cunoscut pentru cântecul din 2018 „Lucid Dreams”.

Născut şi crescut în Chicago, rapperul – care a împlinit 21 de ani pe 2 decembrie – a cunoscut o ascensiune rapidă de când a publicat prima piesă pe SoundCloud în 2015. În muzica lui, a mixat hip-hop-ul cu elemente emo şi rock. Single-ul „Lucid Dreams”, lansat independent în 2017, a fost definitoriu.

Materialul discografic de debut, „Goodbye & Good Riddance”, lansat în august 2018, şi „Future”, în noiembrie 2018, au debutat între primele zece poziţii în topul american. În luna martie a acestui an, rapperul Juice WRLD s-a clasat în premieră pe primul loc în Billboard 200, cu albumul „Death Race for Love”.

Anul trecut el a susţinut concerte şi în Europa cu Nicki Minaj.

În ultimele luni a colaborat cu numeroşi artişti, între care BTS, Ellie Goulding, Benny Blanco şi Young Boy Never Broke Again.

Loading...