Anamaria Vasile

Reacţia adorabilă a unui bebeluş când aude melodia lui preferată.

Încă din primele luni de viaţă, copiii dau din mâini sau din picioare tocmai pentru a comunica cu părinţii în lipsa cuvintelor. După cum ştim, muzica e un stimul garantat pentru mişcare şi tocmai de aceea nici acest bebeluş nu se lăsă mai prejos, dorind să arate tuturor că talentul lui de mare dansator este abia a început.

Băieţelul din aceste imagini primeşte un telefon din al cărui difuzor răsună o melodie care îi schimbă instantaneu starea de spirit şi ca prin farmec el începe să-şi mişte mâinile şi picioruşele cu o rapiditate debordantă. Melodia „Turn Down For What” a solistului Lil Jon îl inspiră pe micuţ şi creează un moment de bună dispoziţie.

Veselia i se citeşte pe chip şi pentru a se mişca în voie, el lasă telefonul din mână. Copilul nu se opreşte din agitaţie, continuându-şi reprezentaţia sub privirile celor dragi. E atâta bucurie în jurul acestui micuţ încât părinţii şi bunicii lui pot fi mândri de o aşa minune de copil.

E un copil, gingaş, drăgălaş, care se bucură nespus de ceea ce face, cu atât mai mult cu cât părinţii îl filmează pe camera de luat vederi. Privirea bebeluşului este îndreptată mai tot timpul spre mama lui, care, cu siguranţă, îl încurajează prin gesturi, zâmbete şi priviri.