Anamaria Vasile

Reactia aparuta imediat dupa scandalul dintre Anca de la Razboinicii si Kirita? „Giani, esti un…”

Cearta dintre Giani Kirita si Anca de la Razboinicii a acumulat si mai multa tensiuni intre cele doua echipe. Mai mult, deranjat de atitudinea Ancai, Giani a facut cateva remarci si la adresa lui Lupu, care a incercat sa aplaneze, cumva, conflictul.

Dupa ce Kirita i-a adresat cateva cuvinte urate Ancai (vezi aici ce i-a spus), Razboinica l-ar fi provocat si ea la randul ei pe acesta cu o serie de remarci, care l-au facut pe Faimos sa rabufneasca.

Iata cum s-a vazut de acasa acest conflict:

„Nu sunt fana Faimosi si am mai spus-o si nu pot spune ca mi-e simpatica nici Anca, dar aseara am apreciat-o pentru taria de care a dat dovada pentru a nu-i raspunde lui Giani cu aceeiasi moneda.

Giani a aratat inca o data aseara ce caracter de om needucat are. Nu esti mai barbat daca jignesti o femeie, din contra esti un…”,

„Exact! Anca este o femeie şi are şi ea familia ei, ma întreb cum s-au simţit oamenii aceia când au văzut cu i se vorbeşte fiicei lor.”,

„Ai dreptate, cum vorbeste Giani la adresa echipei adversare uneori cam lasa de dorit!!”, sunt cateva din comentariile transmise de fanii emisiunii, multe fiind critici la adresa lui Giani.

Te-ar putea interesa si:

Catalin Cazacu a vorbit despre relatia cu artista Cream. Campionul sustine ca exista ceva intre el si Claudia Pavel, insa nu stie cum sa defineasca ce se intampla intre ei.

„Este evident ca exista o apropiere intre noi. Nu este ceva fortat, nimeni nu joaca teatru. Cel putin eu nu joc. Aici cunosti adevarata fata a unui om, adevaratul caracter.

Ajungi sa observi ca iti plac lucrurile astea naturale.

Eu o sa o pup pe Claudia de cate ori vreau.

Eu nu pot pune o definitie acestei povesti. Nu stiu ce final are. Nu exista un inceput al povestii.

Nu a facut nimeni nimic, de asta este atat de misto, pentru ca nu stim exact ce este.

Claudia a fost sincera, nu are de ce sa fie acuzata. Nu am cui sa-i dau explicatii acasa, nu am cui sa dau explicatii aici. Ce s-a intamplat aici sunt niste sentimente mult mai curate decat s-ar putea intampla.

Am lasat multe lucruri acasa pe care probabil nu le voi mai gasi, eu m-am schimbat. Eu cand am plecat de acasa am plecat dintr-o situatie greu de descris.

Eu am fost corect fata de oamenii care au fost corecti cu mine. Fiind prins in problemele mele, nu am avut timp sa-mi fac ordine in viata„, a declarat Catalin Cazacu, tocmai din Dominicana.

Este clar ca suntem extrem de apropiati. Pentru mine conteaza foarte mult ca el spune ca este un om liber.

Cea despre care se spune ca este iubita lui a declarat lucruri mincinoase la adresa mea. Aceasta fata minte ca a iesit cu mine, cu Catalin si cu Giani la masa.

Ea a declarat ca ma cunoaste, nu este adevarat. Mai ales ca a declarat ca eu am facut s*x cu Giani„, a declarat Cream dupa ce a vazut mesajul lui Catalin Cazacu.