Anamaria Vasile

Reacţia lui Horia Brenciu după ce i s-a spus că soţia e bătrână

Conturile vedetelor de pe reţelele de socializare abundă în mesaje, unele mai directe decât altele. Dacă divele autohtone primesc la o singură poză tot felul de propuneri până la cereri în căsătorie, domnii au şi ei ce să citească.

Horia Brenciu a vrut să se laude cu soţia lui Alice Dumitrescu, dar o tânără i-a „tăiat” tot elanul după ce i-a lăsat un comentariu în care îi reaminteşte că partenera lui este mai în vârstă decât el. Reacţia artistului nu s-a lăsat mult aşteptată.

Horia Brenciu (45 de ani) ştie cum să răspundă provocărilor de orice fel, nu doar profesionale. Diplomat, artistul a demonstrat că nu se pune la mintea celor care nu gândesc mult înainte să vorbească.

O imagine cu soţia lui, pe care a numit-o „diva lui”, publicată pe Instagram, a primit un comentariu, care a reuşit să-i strice buna dispoziţie artistului. O „admiratoare” a făcut o remarcă nu tocmai potrivită despre partenera lui de viaţă.

„Bătrână pentru tine Horia…Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără și frumoasă”, a fost comentariul care l-a făcut imediat pe Horia să reacţioneze.

Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă”, a fost replica artistului. Cei doi au continuat schimbul de replici, artistul fiind extrem de elegant în exprimare.

Despre ce consecințe vorbești?! Ce e chestia asta ieftină cu persoana publica?! Ai scris. Ti-am răspuns.

Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fața de rândurile puerile pe care le-ai scris. E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea.

Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă aş fi fost cel mai necunoscut de pe planetă.

Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insişti cu rândurile-ţi îndoielnice și la prietenii mei care scriu pe pagina asta.

E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecințe?! Ai niște răspunsuri la afirmațiile tale de la oameni normali.

Astea sunt consecințele judecăților tale. Și nici nu ești persoană publică! Ce chestie!”, a mai scris artistul.

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu (50 de ani) s-au căsătorit în urmă cu patru ani, dar se cunosc din 1995. Cei doi au fost priteni buni foarte mulţi ani înainte de a-şi oficializa realaţia.

Au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume la data de 1 noiembrie 2012 şi au adoptat în 2016 un băieţel, Toma (3 ani).

Alice mai are, însă, două fete, Andreea (25 de ani), dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnica, şi Maria (16 ani), născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.