Anamaria Vasile

Reclama preferată a iubitorilor de animale

El tocmai ce adoptase acest căţeluş. Când ajung acasă, ceva cu totul amuzant se întâmplă

Când iubeşti cu adevărat un animăluţ îl îndrăgeşti de la prima întâlnire, iar apoi încerci să creezi o legătură specială cu acesta bazată pe încredere, respect, dragoste şi de ce nu, puţină distracţie.

Bărbatul din aceste imagini nu a reuşit să reziste tentaţiei de a avea alături ca animal de companie un căţeluş adorabil. Ce a urmat însă, ne va amuza teribil.

Bărbatul din aceste imagini a zărit într-una din zile într-un magazin cu mâncare pentru câini şi pisici un căţeluş mic cu blană negricioasă şi cu ochi mari şi rotunzi. O singură privire a fost de ajuns pentru ca bărbatul să hotărască soarta acestui patruped luându-l cu el acasă.

De aici totul a devenit o distracţie totală, iar imaginile demonstrează pe deplin acest lucru. Mai întâi bărbatul i-a făcut cunoştinţă câinelui cu ambientul casei şi lucrurile existe aici.

Dintre acestea canapeaua, pianul, cărţile din bibliotecă şi macheta pe care acesta o construise cu multă migală i-au fost arătate micului patruped, însoţite de sfaturi precise.

Plimbările în aer liber, cât şi jocurile pe care bărbatul încerca să i le arate căţeluşului au constituit primii paşi de socializare şi de adaptare a căţeluşului la viaţa din noul său cămin.

Nu lipsesc momentele amuzante în care, deşi i se spusese că nu trebuie să atingă nimic din casă, micul patruped face un dezastru total.

Acest lucru nu îl împiedică pe stăpânul lui să-l iubească şi mai mult, ba chiar să rămână în continuare cei mai buni prieteni.