Anamaria Vasile

Regulile pe care Meghan Markle trebuie să le respecte în timpul sarcinii

Fiecare eveniment care are legătură cu familia regală britanică vine la pachet cu o serie de reguli stricte și care trebuie respectate. Vestea că Meghan Markle este însărcinată și că va deveni mamă pentru prima oară a fost așteptată de admiratorii cuplului regal.

Meghan Markle este însărcinată, urmând ca în primăvara anului 2019, ea și prințul Harry să devină părinți pentru prima oară. Dincolo de bucuria pe care o trăiește, în timpul sarcinii, ducesa trebuie să țină cont de o mulțime de lucruri.

Regulile pe care Meghan Markle trebuie să le respecte în timpul sarcinii

Încă din primul moment în care a intrat în familia regală britanică, Meghan Markle și-a luat rolul în serios și a încercat să respecte regulile care i-au fost impuse de noul statut. Deși a mai făcut mici greșeli, ducesa a lăsat tot timpul impresia că este foarte deschisă și că acceptă schimbările care au apărut în viața ei.

Reprezentanții Palatului Kensington au anunțat public că Meghan Markle este însărcinată, iar această perioadă din viața ei îi va aduce ducesei un nou set de reguli ce trebuie respectate. Prima regulă importantă face referire la genul bebelușului. Dacă va aduce pe lume o fetiță sau un băiețel vom afla doar în momentul în care ducesa va naște, acest detaliu fiind ținut secret, lucru care s-a întâmplat și în cazul ducilor de Cambridge.

O tradiție respectată de britanici este organizarea unei petreceri în cinstea venirii pe lume a bebelușului. Petrecerea cunoscută sub denumirea de “baby shower” este considerată ca fiind total nepotrivită pentru familia regală, motiv pentru care Meghan Markle nu va avea parte de un astfel de eveniment.

În timpul sarcinii, femeile care fac parte din familia regală britanică trebuie să renunțe la călătoriile în străinătate, însă această regulă deja a fost încălcată de Meghan Markle. Ducesa dși soțul acesteia, prințul Harry, se află în prezent în primul lor tur oficial, chiar dacă Meghan Markle este însărcinată, potrivit thesun.co.uk

O sarcină dificilă în ceea ce îi privește pe părinți este găsirea numelui perfect. În cazul cuplului regal, lucrurile sunt mult mai complicate și asta pentru că bebelușul regal nu va primi un singur nume de botez, ci trei sau chiar patru.

Protocolul regal presupune respectarea unor reguli și imediat după ce ducesa va aduce pe lume bebelușul. Prima care va afla vestea cea mare va fi regina Elisabeta a II-a, iar în momentul nașterii, Meghan Markle va fi asistată de un număr impresionant de medici, asistente medicale și moașe. Kate Middleton a născut fiind atent supravegheată de trei moașe, lucru care se poate întâmpla și în cazul lui Meghan Markle.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle și prințul Harry.