Anamaria Vasile

Reîncepe războiul pe averea Ilenei Ciuculete! Decizie de ultimă oră luată de Cornel Galeș în scandalul cu fiii artistei

Cornel Galeș nu pare dispus să le facă concesii băieților Ilenei Ciuculete, după ce instanța a decis, la sfârșitul anului trecut, ca cea mai mare parte a averii să meargă către aceștia. Văduvul artistei a atacat decizia cu apel, iar dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București pe data de 1 iulie. Momentan nu s-a stabilit încă primul termen al procesului, cert este că rezultatul ar putea schimba cu totul datele problemei în cazul averii Ilenei Ciuculete.

În acest moment, Galeș ar trebui să le plătească lui Mugurel și lui Cornel Sfetcu câte 34.125 euro din vânzarea casei din București, câte 5.215 lei din drepturi de interpretare și 6/8 din drepturile de autor. Decizia l-a nemulțumit profund pe Cornel Galeș care îi acuză pe cei doi băieți că nu au fost lângă mama lor pe timpul vieții și că atât timp cât a trăit aceasta, ei încercau doar să scoată mai mulți bani de la ea.

Galeș a vândut tot și a plecat în Spania

După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a încercat să se împace cu băieții și le-a propus o înțelegere financiară care a fost acceptată pe moment de către aceștia. Ulterior, ei au denunțat înțelegerea și au cerut mai mulți bani.

În acest moment, Cornel Galeș locuiește în Spania, în apartamentul prietenei lui de la agenția de turism cu care ar avea, se pare, o relație. Galeș și-a vândut tot ce avea și pare hotărât să nu mai revină niciodată în țară.