Anamaria Vasile

Remedii pentru albirea dinţilor în mod natural. 3 trucuri care le vor reda strălucirea

Albirea dinţilor în cabinetele stomatologice poate afecta smalţul şi, în plus, nu este recomandată a fi făcută foarte des. Poţi încerca, însă, remedii naturale cu care zâmbetul tău va redeveni strălucitor.

Ştiai că petele de pe dinţi vor fi înăturate cu bicarbonat de sodiu sau cu ajutorul căpşunilor? Iată care sunt cele mai eficiente remedii şi trucuri de albire a dinţilor în mod natural, de făcut la tine acasă, potrivit secretele.com.

Foloseşte paiul în timp ce consumi băuturi reci

Sucurile şi alte băuturi reci sau calde provoacă ingalbenirea dinţilor. Atunci când tu consumi aceste tipuri de băuturi, este recomandat să foloseşţi un pai pentru a nu-ţi colora dintii.

Tratament cu bicarbonat de sodiu

Uneori, chiar şi când foloseşţi cea mai bună pastă de dinţi, petele galbene tot nu dispar. O altă soluţie de casă pentru asta este bicarbonatul. Soluţia este una de succes. Amestecă puţină pastă de dinţi cu bicarbonat şi periază timp de trei minute dinţii.

Căpşuni pentru tratament dentar

Vitamina C din căpşuni oferă dinţilor culoarea perlată. Mâncând căpşuni, vei scapă de petele galbene, şi vei obţine zâmbetul perfect de care ai atâta nevoie. Zdrobeşte câteva fructe şi foloseşte pastă pentru a-ţi peria dantura. Foloseşte remediul timp de câteva săptămâni şi vei scapa de petele galbene. Este necesar să aplici pastă de căpşuni, de două ori pe zi.