Anamaria Vasile

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Avem cifre pe surse! Se răstoarnă toate exit-poll-urile de până acum

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis sunt candidaţii calificaţi în turul al II-lea, conform cifrelor interne de la PNL.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Date PNL ora 11.00

KLAUS IOHANNIS 42%

Viorica Dăncilă 21%

DAN BARNA 13%

MIRCEA DIACONU 10%

Conform unur surse interne, la numărătoarea Pro Romania – ALDE a ieşit următoarea ierarhie. Cifrele sunt valabile pentru ora 12.00; vezi raportul detaliat aici:

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Răsturnare de situaţie, REZULTATE SURPRIZĂ la ora 12, se schimbă ierarhia TOTAL

Exit poll alegeri prezidenţiale 2019. Biroul Electoral Central a acreditat trei institute să realizeze sondaje la ieşirea de la urne atât pe 10 noiembrie, cât şi pe 24 noiembrie.

 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Elena Udrea a votat. „Sunt probabil singurul român care s-a întors în ţară, nu-mi doresc să plec”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Elena Udrea s-a prezentat la urne și a precizat că, deși a votat, nu are speranțe că lucrurile din România se vor schimba în bine într-un viitor apropiat, deoarece mulți dintre candidații la prezidențiale au ocupat funcții publice, iar rezultatele activității lor „sunt cele pe care le știm”.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. „Sunt, probabil, singurul român care s-a întors în România – sau printre puținii români. Eu nu-mi doresc să plec de aici, ca dovadă că am venit înapoi. Nu știu să vă spun dacă pe termen mediu – ca personal, dar și ca persoană care a fost în politcă și apropiată de cei care candidează prin faptul că le cunosc activitatea – nu știu dacă sunt mari șanse ca lucrurile să se schimbe pe termen mediu”, a declarat Elena Udrea, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, la Corbeanca.

Loading...