Anamaria Vasile

Roxana de la Puterea dragostei vorbește în premieră despre Iustin, bărbatul cu care a stat patru ani! „Ne-am despărțit din cauza părinților lui”

Roxana Buzoiu a impresionat în primul sezon al emisiunii Puterea dragostei prin felul său vulcanic de a fi, dar în special prin relațiile avute cu unii dintre cei mai frumoși și mai interesanți bărbați din casă.

Până a ajunge să se îndrăgostească de Andy, Bogdan Mocanu sau Iancu, frumoasă femeie a trăit însă o poveste de dragoste cu un tânăr, pe nume Iustin, despre care ea a preferat să povestească abia acum.

„Ne-am cunoscut, ne-am plăcut, ne-am mutat împreună. A fost o legătură incredibilă, care a durat patru ani”, a povestit Roxana într-un live exclusiv pe kfetele.ro.

Roxana de la Puterea dragostei a spus adevărul despre fostul iubit!” Iustin este căsătorit, are soție”
În ciuda faptului că relația era una puternică și chiar, la un moment dat, se vorbea și de o căsătorie, în mod surprinzător, s-a ajuns la o ruptură, fără cale de întoarcere.

În premieră pentru kfetele.ro, Roxana de la Puterea dragostei a spus totul despre fostul iubit și a menționat clar motivul separării. „Ne-am despărțit din cauza urât. În ultima perioadă, se schimbase totul. A intervenit influența familiei. Eu, de exemplu, nu suport ca părinții, atât ai mei, cât și ai lui, să intervină într-o relație. E adevărat, iau și eu în calcul sfaturile bune, dar doar atât. Consider însă că noi ne certăm, noi ne împăcăm, nu accept ca lumea din exterior să intervină. De aceea, s-a terminat. Acum Iustin este căsătorit, are soție, nu mă mai interesează”, a dezvăluit Roxana la kfetele.ro.