Anamaria Vasile

S-a dus în pădure să-i facă fiicei sale mai multe fotografii! Când s-a uitat la poze, a observat ceva de-a dreptul șocant. S-a dus mai aproape și…

S-a dus în pădure să-i facă fiicei sale mai multe fotografii, însă când s-a uitat pe ele a observat un detaliu de-a dreptul șocant.

S-a dus mai aproape și a observat o pungă de cărbune. În interior se afla un animal decapitat și ars.

„Nu știu de ce ne-am uitat dar am văzut ceva ars. Am luat un băț și ne-am uitat în interior și am văzut un animal. Era de dimensiunea unei pisici sau al unei iepure. Nu știu de când era acolo. Nu avea cap, dar avea blană”, a declarat Sarah Hair, 35 de ani.

Femeia a chemat poliția și protecția animalelor pentru a face cercetări. Incidentul a avut loc în pădurea Whinless Down, din Dover, Kent, scrie Mirror.

TE POATE INTERESA SI: A găsit într-un garaj o Dacie 1310 nou-nouță, fabricație din 1994. Când s-a uitat în bord a văzut ceva uluitor, nu-și credea ochilor, dăduse norocul peste el.

Dacia a apărut în anii ’60, atunci când, pentru România, devenise o prioritate construirea unui automobil național, așa cum se întâmpla și în celelalte țări ale blocului comunist. După vizita istorică a președintelui francez Charles de Gaulle în România, în anul 1966, la nivel de partid s-a decis ca uzina Dacia să producă autoturisme sub licența Renault.

Dacia a luat naștere în 1966, la Colibași, Mioveniul de astăzi. Acesta a fost doar începutul unei istorii strălucite.

Astfel se face că, un pasionat al Daciilor vechi a decis să își vândă mașina pe care o ținuse în garaj în ultimii 23 de ani. Este vorba despre o veche Dacie 1310, care are ca an de fabricație, anul 1994.

Cei interesați de ea s-au putut uita în bordul mașinii și nu le-a venit să creadă când au văzut că mașina are doar 264 de kilometri efectuați, conform 4tuning.ro, citat de Realitatea.

Practic această bijuterie de epocă are la bord doar drumul de la Mioveni la București, când a fost cumpărată.

Din păcate, însă, acest model de Dacie nu este unul adorat de colecționari fiindcă nu a fost construit în epoca Ceaușistă, ci după Revoluție.

Iată cum arată această Dacie: