Anamaria Vasile

S-a infiripat ceva intre alti doi concurenti de la Exatlon! S-au tavalit in pat! Ce au surprins camerele de luat vederi in intimitatea lor

După relaţia „specială” pe care au avut-o Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu, alţi doi concurenţi de la Exatlon au fost luaţi la ochi de telespectatorii emisiunii.

Fanii show-ului au observat că s-au legat intrigi şi între concurenţii mexicani, care se află şi ei în Republica Dominicană.

Telespectatorii s-au grăbit să facă o comporaţie cu situaţia dintre Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu, care a fost intens discutată de fanii emisiunii.

De data aceasta este vorba despre concurenţii mexicani, mai exact Ana Logo, o fostă gimnastă, şi celebrul Ortagon, concurentul cu mască. Cei doi au fost surprinşi unul peste altul, în pat, fără să le pese de camerele de filmat.

„Ana Lago cu Octagon- Mexic= Claudia şi Cazacu-România. Deci se poartă şi în alte părţi!”, a spus un fan al emisiunii.

Echipa Mexicului a intrat în competiţie în octombrie anul trecut şi s-a călit de-a lungul a patru luni de jocuri intense în Republica Dominicană. Recent, mexicanii au avut meci cu echipa românilor şi i-au bătut la diferenţă de un punct.

 

Andreea Mantea a facut o dezvaluire, aseara, la WOWbiz. In platou a fost invitat Bogdan, cel care a renuntat la competitia Exatlon, de aceea s-a discutat despre o revenire a fostilor concurenti.

Bogdan, fostul razboinic de la Exatlon Romania, a vorbit despre adevaratele motive pentru care a plecat din competitie, despre antipatii, dar si despre persoana pe care o vede castigatoare.

Dorul de familie m-a facut sau iau decizia. Acolo stai singur, esti doar tu si cu gandurile tale. Toti avem parerile noastre, caracterul nostru.

Competitia este reala si pe buna. Este greu sa rezisti. La traseu ne motivam unul pe altul si asta ne face sa mergem mai departe„, a declarat razboinicul la WOWbiz.

Atunci, Andreea Mantea l-a intrebat daca s-ar intoarce in concurs, spunand ca a vorbit si cu Claudia Pavel despre acest lucru: „Chiar vorbeam zilele trecute cu Claudia si spuneam ce ar fi daca s-ar intoarce la Exatlon. Tu te-ai mai duce„, a intrebat Andreea Mantea.

Bogdan a raspuns ca nu crede ca ar mai face acest pas pentru ca este o competitie foarte grea, iar dorul de casa este prea mare.

Exatlon Romania este un concurs sportiv in care Echipa Razboinicilor se confrunta cu Echipa Faimosilor pentru a castiga 100.000 de euro. Emisiunea poate sa fie urmarita de sambata pana marti, la Kanal D, de la ora 19:45.