Anamaria Vasile

S-a întâmplat in urma cu putin timp! Petru Mircea e distrus! Gata, totul s-a terminat

3 zile – atat a rezistat iubita lui Petru Mircea presiunii mediatice si parintilor Madalinei Manole.

In 2010 Madalina Manole a recurs la un gest extrem, pe fondul unei depresii care ii macina sufletul de ani buni.

Ea a inghitit o cantitate mare de insecticid si a decedat dupa cateva minute, lasand in urma un sot vaduv si un fiu de numai un an.

De atunci, au tot existat zvonuri conform carora Petru Mircea si-ar fi refacut viata, insa el a negat de fiecare data acest lucru.

Se iubeste cu o cantareata de 23 de ani!

Zilele trecute au aparut informatii conform carora Petru Mircea s-ar iubi cu o tanara de 23 de ani.

Originara din Calarasi, Geanina Manea este interpreta de muzica populara si profesoara la un liceu din Capitala.

Ea a avut o relatie de cativa ani cu un tanar din orasul natal, insa l-a parasit atunci cand a inceput sa aiba sentimente pentru sotul Madalinei Manole.

Geanina si Petru Mircea s-au cunoscut la concerte, apoi au inceput sa colaboreze la un nou album al cantaretei.

Petrecand mult timp impreuna, cei doi s-au indragostit unul de celalalt. Duminica insa, tanara nu a mai rezistat presiunii mediatice si a dat bir cu fugitii:

„Nu stiu daca a trimis-o Petru Mircea, constient ca paparazzi vor fi pe urmele ei, ori daca ea a plecat.

A fost foarte afectata de cuvintele spuse de parintii Madalinei Manole, de faptul ca toata viata i-a fost pusa pe tapet.

Geanina a vrut sa recunoasca relatia, dar nu a lasat-o Petru Mircea”, a declarat un apropiat al acesteia.

La cinci ani şi jumatate de la moartea tragică a Mădălinei Manole, Petru Mircea şi-a refăcut viaţa cu o tânără de 23 de ani, pe nume Geanina Manea, însă povestea lor de dragoste nu a durat prea mult, cu toate că aceasta l-a părăsit pe bărbatul cu care avea o relaţie în acel moment pentru a-i fi alături lui Petru.

Totuşi, fericirea celor doi nu a fost una de durată, fiindcă şi-au spus „Adio!” la fel de brusc şi de discret cum s-au şi îndrăgostit.

Cu toate că mulţi au încercat să scoată de la ea motivul pentru care au pus capăt relaţiei, Geanina nu a dorit să facă vreun comentariu, însă acum s-a decis să facă primele declaraţii după despărţirea de Petru Mircea, după ce a tăcut vreme de un an.

Chiar dacă a trecut ceva vreme de când a redevenit o femeie singură, Geanina Manea nu şi-a găsit încă persoana potrivită alături de care să-şi refacă viaţa: „Da, acum sunt singură!”, a declarat fosta iubită a lui Petru Mircea.

Cu toate că multe guri răutăcioase au declarat că s-ar fi cuplat cu acesta pentru a-şi lansa o carieră în muzică, domeniul în care activează, Geanina neagă că ar fi avut vreo secundă de gând să facă acest lucru:

“Nu poate influenţa nimeni o carieră artistică în afară de Dumnezeu!”.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x