Anamaria Vasile

S-a spus că a apelat la o mamă surogat… Bianca Drăguşanu a vorbit despre cel mai intim subiect. A ţinut totul ascuns până acum. Avem informaţiile corecte despre sarcina vedetei

Bianca Drăgușanu a vorbit, în cadrul emisiunii pe care aceasta o moderează, despre momentul extrem de important când s-a hotărât să devină mămică.

Aceasta a condamnat conceptul de a face un copil pentru a umple golul singurătății și a mărturisit că imboldul ei a fost faptul că a simțit că este iubită și că iubește.

O mai ştiţi pe prietena mea de la Londra care s-a cuplat cu un bărbat pe care nu prea îl plăcea? Ei bine are un nou ‘proiect’ la fel de inteligent: să facă un copil pentru că se simte singură. M-am gândit eu aşa şi mi-am dat seama că este inutil să-i dau vreun sfat.

Femeia o ţine pe a ei. Eu am făcut acest copil atunci când am simţit şi mai mult decât atât atunci când am iubit şi am fost iubită.

Eu am fost atât de ocupată după ce am născut încât n-am avut timp să intru în depresie. Nu ştiu ce înseamnă,” a mărturisit blonda, în cadrul emisiunii.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt împreună de cinci ani, timp în care aceștia s-au căsătorit, au divorțat și ulterior s-au împăcat. Cei doi au împreună o fetiță.

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea sunt o familie fericită şi frumoasă, iar totul merge extraordinar în viaţa personală.

În plan profesional, însă, lucrurile nu stau aşa cum se aşteaptau pentru că Gabriela Cristea a fost înlăturată de şefii săi, care au preferat-o pe Bianca Drăguşanu pe fotoliul emisiunii.

Chiar dacă lucrurile se vor rezolva, până atunci, Tavi Clonda trebuie să se ocupe de familie şi munceşte din greu, dar cu pasiune. Marea sa dragoste este muzica, astfel că deşi munceşte munca nu i se mai pare atât de grea pentru că totul este făcut din inimă şi cu gândul la familia sa.

Tavi Clonda a postat pe reţelele sociale o fotografie în care le arată prietenilor virtuali cu ce se ocupă.

În imagine apar o orgă, dar şi un caiet cu note muzicale, iar din descrierea fotografiei ne putem da seama care este ocupaţia lui Tavi Clonda, el fiind la repetiţii.

Soţul Gabrielei Cristea îşi anunţă fanii că se apucă de treabă, totul pentru ei, ca orice artist care îşi dedică munca publicului său.

„Mă apuc de treabă”, a scris Tavi Clonda pe Instagram.

Chiar dacă Tavi Clonda este ocupat cu munca suntem sigură că gândul îi stă la comoara sa de acasă, fiica sa Victoria, dar şi la frumoasa sa soţie, Gabriela Cristea.

Bianca Drăguşanu a dezvăluit recent că este pregătită să îi deschidă un proces „mamei adoptive” a Gabrielei Cristea. Decizia Biancăi a pornit de la faptul că Paula Crăciunescu ar fi susţinut că a fost sunată de Bianca Drăguşanu.

Prezentatoarea TV a spus recent că este deranjată de afirmaţiile Paulei Crăciunescu, întrucât aceasta ar fi susţinut că a fost contactată de Bianca Drăguşanu.

Mai mult de atât, la rândul său, Paula Crăciunescu a declarat că Bianca Drăguşanu a întrebat-o de ce o consideră doar o bună prezentatoare în materie de modă.

Din această cauză, Bianca Drăguşanu este extrem de hotărâtă să acţioneze în instanţă, asta dacă „mama adoptivă” a Gabrielei Cristea nu îşi va cere scuze pentru afirmaţiile sale.

Bianca Drăguşanu susţine că se simte atacată în permanenţă, de când a înlocuit-o pe Gabriela Cristea pe TV şi spune că nu mai este capabilă să treacă cu vederea peste spusele rostite fără un anumit fundament.

Bianca Drăgușanu ia o sumă de bani infimă pentru emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, spre deosebire de cea al cărei loc l-a luat, Gabriela Cristea.

În septembrie anul trecut, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea se retrăgea de la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, pentru a o aduce pe lume pe Victoria, primul ei copi.

Cum Gabriela Cristea a intrat în concediu de maternitate, șefii de la postul de televiziune Kanal D au fost nevoiță să găsească o înlocuitoare.

Astfel, Bianca Drăgușeanu a fost cea aleasă să îi ia locul Gabrielei Cristea ca moderatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine”.

De curând, între Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea a izbucnit un război rece.

Deși Gabriela Cristea, titulara de drept la prezentarea emisiunii a mărturisit că vrea să revină la show, șefii postului de televiziune au amânat acest lucru, astfel că Bianca Drăgușanu a rămas moderatoarea emisiunii respective.

Se pare că motivul pentru care reprezentanții postului au preferat-o pe Bianca Drăgușanu este legat de buget.

Conform unor informații care circulă pe net, este vorba de diferența de salariu dintre Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea. Aceasta din urmă ar fi încasat ca prezentatoare aproape de patru ori mai mult decât cea care i-a luat locul.

Bianca Drăgușanu ar fi plătită cu aproximativ 3.0000 de euro pe lună, în timp ce titulara Gabriela Cristea ar avea un salariu care se ridică la 11.000 de euro.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x