Anamaria Vasile

S-a trezit că e bogată peste noapte! Tânăra a crezut că nu vede bine când şi-a verificat contul şi a descoperit 18 milioane de dolari. Ce s-a întâmplat cu banii

O tânără a avut surpriza vieţii ei, după ce a descoperit că datoria pe care o avea la bancă a fost achitată din senin, dar şi că avea în plus mai bine de 18 milioane de dolari.

Pe nume Clare Wainwright, femeia de meserie avocat a decis să îşi facă publică povestea absolut incredibilă. Ea a postat pe contul său de Facebook documentul oficial de la bancă în care toată lumea a putut vedea suma fabuloasă pe care o avea în cont.

Mai mult, Clare a glumit şi şi-a întrebat prietenii virtuali „voi ce credeţi că ar trebui să fac cu banii, să fug din ţară?”. Răspunsurile nu au întârziat să apară, iar povestea ei a devenit virală instant. În plus, tânăra originară din Sydney, Australia, a mărturisit că tocmai meseria ei a împiedicat-o să se atingă în vreun fel de bani şi să îi cheltuie. Deşi a fost tentată să păstreze suma colosală, ea a sunat rapid la Poliţie.

Lucrurile s-au rezolvat rapid şi când au fost anunţaţi oficialii băncii din Australia, au recunoscut că totul fusese o eroare de sistem. Mai mult, unul dintre lucrătorii de la bancă a scris greşit suma care trebuia să îi fie restituită femeii şi ea s-a trezit cu 18 milioane de dolari în cont. În realitate trebuia să primească aproape două mii de dolari, notează thesun.co.uk.

Întrebată de autorităţi cum ar fi cheltuit banii dacă ar fi putut să îi păstreze, Clare a mărturisit că şi-ar fi cumpărat o altă casă sau chiar o insulă pe care să locuiască.

TE POATE INTERESA SI: „M-am despărțit de iubitul meu. După o lună, am întâlnit un bărbat căsătorit și am făcut amor cu el. Prima oară am regretat, dar apoi….”

Poveștile de dragoste nu au întotdeauna un final fericit. Iar acest lucru l-a descoperit și Miky.

Tânăra de 22 de ani s-a despărțit de iubit, însă după o lună a cunoscut la muncă un bărbat însurat.

Nu a trecut mult, iar cei doi au făcut amor, dar lucrurile au luat o turnură neașteptată.

„Numele meu este Miky și am 22 de ani. Acum un an m-am despărțit de fostul meu prieten pentru că nu mai simtețam că mă iubește și nu îmi mai oferea siguranța unei relatii stabile.

De câte ori ne certam, mă trimitea la mama și am zis că e mai bine să ne despărțim și, la fix o lună, am cunoscut la noul meu loc de munca un bărbat însurat, care mi-a atras atenția și încet, încet, m-am îndrăgostit de el și m-am culcat cu el.

Prima oară am regretat, dar, după, am început să țin și mai mult la el. Dar el s-a răcit de mine, postează poze cu soția și cu fetița lui și nu știu ce să cred și ce să fac”, a scris tânăra consilierului psihologic.

Te-ar putea interesa si:

E oficial. Ministrul Muncii a făcut anunțul: „Ei sunt pensionarii, CARE NU VOR BENEFICIA de majorări”. Află motivul pentru care nu vor primi bani în plus!

Minimum 15 ani vechime! Asta este condiția impusă de autorități pentru ca un român să poată deveni la un moment dat pensionar cu drepturi depline.

Altfel, rămâne un simplu asistat social, care va primi o viață întreagă pensia minimă.

De la 1 ianuarie, aceasta a crescut de la 520 de lei la 640 de lei, însă majorările nu vor curge an de an, ci doar atunci când vor fi bani suficienți la buget, după cum a anunțat Olguţa Vasilescu.

În plus, ei nu fi incluși în noua Legea a pensiilor, deci nu vor avea venituri în funcție de punctul de pensie, care acum este de 1.000 de lei.

Există și o explicație pentru asta: un român cu pensie socială a ajuns să primească aproape cât unul care a muncit pe brânci 30 de ani, în jur de 1.000 de lei.

”Vor fi pensionari doar cei care au o vechime în muncă. La ora actuală sunt amestecaţi oamenii care au cotizat o zi, cinci ani la pensie. Ceea ce nu este corect. Nu vor fi consideraţi pensionari cei care sunt acum pe pensia minim garantată. Ei vor intra pe altă lege și vor primi indemnizaţie. Nu trebuie amestecaţi cu ceilalţi pensionari, unde va fi un calcul separat, în funcţie de contributivitate”, a ținut să precizeze ministrul Muncii.

Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, a făcut o dezvăluire halucinantă în cadrul unei emisiuni TV, duminică seara. Cei care au pensia minimă și nu au cotizat minimum zece ani nu vor primi statut de pensionari, iar autoritățile vor decide ce se va întâmpla cu ei.

Lia Olguța Vasilescu a oferit detalii despre noua lege a pensiilor, aflată acum în stadiu de proiect:

„În primul rând, vom scoate din rândul pensionarilor pe cei care nu au cotizat zece ani, nu au un stadiu minim de cotizație. Adică cei cu pensia minimă. Culmea este că aceștia i-au prins din urmă pe cei care au cotizat 15-20 de ani. Ei vor avea un statut de asistat social și vor fi într-o legislație proprie. Pentru ei, anul acesta, de la 1 iulie, pensia crește la 640 de lei, dar atenție, nicio altă pensie din România, inclusiv pentru ceilalți care au cotizat peste 10 ani nu va coborî sub acest cuantum de 640 de lei”, a spus ministrul Muncii.

Creșterile de pensii se vor face numai pentru pensionarii din a doua categorie. Cei care au pensia minimă se vor numi asistați sociali.

„Într-o parte vor rămâne pensionarii care vor crește pe punctul de pensie prognozat să fie 1775 de lei până în anul 2020, iar în partea cealaltă nu se va mai crește pe punctul de pensie, ci atunci când statul va considera că este necesar să mărească aceste indemnizații minime, vor fi făcute creșteri, dar clar nu în același ritm cu cei care au cotizat”, a mai explicat Lia Olguța Vasilescu la Antena3.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x