Anamaria Vasile

S-au oprit să dea mâna cu oamenii, iar un copil a tras-o de păr. Reactia printului Harry este de milioane

Vizita oficială a lui Meghan Markle și a prințului Harry în Irlanda nu a fost una lipsită de peripeții. Cei doi se pare că sunt foarte iubiți și nu au rezistat să stea departe de mulțimea strânsă să-i vadă.

Astfel, ei au încălcat din nou protocolul și s-au oprit să dea mâna cu oamenii.

Cu siguranță, Meghan și prințul Harry vor fi niște părinți foarte buni, având în vedere că sunt topiți după copii. În timpul vizitei din Dublin, mai exact din parcul Croke, cei doi au vorbit cu mai mulți copii, iar ducesa de Sussex a pățit-o.

Meghan Markle și prințul Harry, prima vizită oficială în Irlanda

Walter Kieran, un băiețel cu părul blond, în vârstă de 3 ani, entuziasmat că o vede pe Meghan s-a întins din brațele tatălui lui și a tras-o de păr pe ducesă, încercând astfel să-i atragă atenția.

Ceea ce a și reușit. Pentru că atât Meghan, cât și Harry au izbucnit în râs. Mai mult, reacția fostei actrițe americane a topit inimile tuturor.

Cu zâmbetul pe buze, aceasta l-a prins de mână pe micuț și s-a jucat cu el. Apoi, ducele de Sussex a bătut palma cu băiețelul năzdrăvan.

De un moment asemănător a avut parte și roșcovanul familiei regale, care s-a lăsat tras de barbă de un alt băiețel.

Imediat după încheierea festivităților de celebrare a 100 de ani de la înființarea Royal Air Force, eveniment ce a avut loc în Londra, Ducele și Ducesa de Sussex au plecat spre Dublin, unde au aterizat luni seara.

Cei doi au stat două zile în Irlanda, aceasta fiind prima lor vizită oficială în străinătate, în calitate de soț și soție.