Anamaria Vasile

S-AU RĂTĂCIT ÎN PĂDURE, IAR MAȘINA LE-A RĂMAS ÎMPOTMOLITĂ ÎN NOROI. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU DOI SOȚI

Două persoane care au rămas, joi, blocate cu mașina pe un drum forestier din Prahova au fost salvate de jandarmi. Cei doi, soț și soție, s-au rătăcit, iar mașina s-a împotmolit în noroi.

Potrivit IJJ Prahova, un echipaj de jandarmi s-a deplasat în zona împădurită cuprinsă între localitățile Buștenari și Vâlcănești, pentru a ajuta două persoane blocate cu o autoutilitară pe un drum forestier. Cei doi, soț și soție, s-au rătăcit şi au rămas blocați cu mașina în noroi.

„Cele două persoane, soț și soție, se deplasau din localitatea Telega în localitatea Vâlcănești pentru a participa la un eveniment privat. Conducătorul auto a urmat indicațiile GPS, urmând mai multe drumuri forestiere, în cele din urmă rămânând suspendat cu autoutilitara într-o zonă mlăștinoasă, fără să cunoască unde se află și fără să știe să utilizeze telefonul mobil pentru a comunica echipajului de jandarmi locația”, au transmis reprezentanții IJJ Prahova.

Echipajul de jandarmi a ținut permanent legătura cu cele două persoane prin intermediul telefonului mobil, reușind în cele din urmă localizarea persoanelor blocate. După trei ore, cei doi soți au fost salvați.

Loading...