Anamaria Vasile

Sarah, fiica Anamariei Prodan, umilita de federatia de baschet: „Nu au gasit bani ca sa…”

Fiica lui Tiberiu Dumitrescu si a Anamariei Prodan n-a trecut prin momente prea placute in urma cu ceva timp.

Sarah, fiica Anamariei Prodan, umilita de federatia de baschet. Tanara este o talentata jucatoare de baschet si o mare speranta a acestui sport, fiind selectionata in echipa Universitatii Mississippi.

Acum cateva luni a semnat cu echipa americana iar Sarah s-a declarat mandra de ceea ce a realizat pana acum.

Sarah, fiica Anamariei Prodan, umilita de federatia de baschet
„Sunt bucuroasă că am oportunitatea să practic sportul pe care îl iubesc la următorul nivel. Aş vrea să le mulţumesc tuturor universităţilor care au vrut să mă recruteze. Acestea fiind spuse, sunt entuziasmată să vă anunţ că mi-am luat angajamentul să joc la Universitatea din Mississippi”, a spus in acel moment fata Anamariei Prodan ssi a fostului baschetbalist Tiberiu Dumitrescu.

Insa dupa o discutie purtaa cu Ghita Muresan, singurul baschetbalist roman care a jucat in NBA, Tiberiu Dumitrescu a povestit ce a zis Big Ghita intr-un mesaj, unde clujeanul vorbea despre prezenta lui Sarah in echipa nationala a Romaniei.

„Cat despre Sarah la echipa Romaniei, nu stiu ce sa zic… La ultimul turneu European U18 Irlanda (unde a reprezentat Romania cu mana rupta si temperatura 38/39 la cateva meciuri), FRB a uitat sau nu a gasit bani sa-i plateasca biletul de avion, dar cine stie, poate intre timp au facut sau o sa faca rost”, a povestit tatăl acesteia.

Anamaria Prodan, ironizata dupa bataia data lui Alexa: „E singura care o poate bate pe Simona Halep”
Cornel Dinu, fostul antrenor sportiv, a oferit cateva declaratii despre acest caz. Evident, fostul jucator de fotbal a profitat de ocazie pentru a ironiza aceasta situatie amuzanta.

Acesta a intrat in direct la tv unde a marturisit ca nu e treaba lui ce a facut Anamaria Prodan, dar a glumit pe seama ei spunand ca e singura care ar putea sa o bata pe Simona Halep. Glumita vine la cateva zile dupa ce tenismena noastra a batut-o pe Serena Williams la Wimbledon.